Aktywne Wpisy

npbs +4
Mirki i mirabelki książkowe mam pytanie:
Szukam czegoś do czytania dla chłopca lat 9, nie komiksy. Hary Potter przeczytany cały (dwa razy), dzienniki cwaniaczka oraz przygody Mikołajka wszystkie części - również. Magiczne drzewo nam nie podpasowało, opowieści z Narnii również nie siadły. Straszna historia (ci okropni Rzymianie itp.) tak sobie
Magiczne drzewo mamy chyba całą serię i w razie czego możemy się wynieść
#ksiazki #ksiazka #dzieci
Szukam czegoś do czytania dla chłopca lat 9, nie komiksy. Hary Potter przeczytany cały (dwa razy), dzienniki cwaniaczka oraz przygody Mikołajka wszystkie części - również. Magiczne drzewo nam nie podpasowało, opowieści z Narnii również nie siadły. Straszna historia (ci okropni Rzymianie itp.) tak sobie
Magiczne drzewo mamy chyba całą serię i w razie czego możemy się wynieść
#ksiazki #ksiazka #dzieci

Van-der-Ledre +35
Nic nigdy nie złamałem ogółem, raz jedynie miałem kostkę skręconą lekko, bo źle stanąłem stumpką przy schodzeniu ze schodów. I to tyle. Większość ludzi coś tam miała złamane, a ja nigdy. Tak mało dynamiczny jestem.
#przegryw
#przegryw

Początki trudne bo brak satelitów do zapewnienia komunikacji z Kerbal Space Center, brak satelitów bo brak części, brak części bo brak komunikacji z KSC. Trochę błędne koło. Jakoś małymi kroczkami udało się poodkrywać podstawowe części i umieścić 3 satelity na ~250km zwiększające trochę zasięg.
Kolejnym krokiem było zbudowanie sieci na orbicie stacjonarnej i semisynchronicznej. Docelowo po 4 satelity, na początek po 2 co 180 stopni. W międzyczasie po 2 satelity na orbitę księżyców. Z taką podstawową siecią mam zasięg wszędzie koło Kerbina i księżyców.
Po zapewnieniu komunikacji przyszła pora na loty załogowe i odkrycia na Munie i Minmusie.
Teraz pora na zabawę z samolotami.
http://imgur.com/a/GU4s6#0
#kerbalspaceprogram
Jak zainstalować tego moda, bo przyznam, że zgłupiałem :D
tak jak każdy inny mod?
No to mi pomogłeś.
A tak trudno normalnie grzecznie wytłumaczyć, tylko musisz się rzucać na prawo i lewo?
Teraz zacznę: obsługa google'a jest dla ciebie za trudna w XXI wieku?
Znajomość podstaw kultury i nie odpowiadania pytaniem na pytanie jest dla ciebie zbyt trudna w XXI wieku? Spytałem się oczekując odpowiedzi, nie masz zamiaru napisać, to po co dalej dyskutujesz?
@ruszka: a co właśnie robisz?
Komentarz usunięty przez moderatora