Aktywne Wpisy

Wink +28
Widziałem wątek na reddicie gdzie ktoś szukał podobnych gier #expedition33 (chodziło o emocje, zwroty akcji, postacie które można polubić) i zaczęła się wyliczanka soulslike'ów i jRPGów.
Jakie emocje przez 20 godzina da mi Dark Soulsów? Dla nowego gracza ewentualnie w---w, że nie może ubić jakiegoś przeciwnika xD
Ale tak zacząłem się zastanawiać jaka gra tak właściwie podobne emocje wywołała we mnie, jaka gra była poruszającą, piękną i mądrą opowieścią?
Do
Jakie emocje przez 20 godzina da mi Dark Soulsów? Dla nowego gracza ewentualnie w---w, że nie może ubić jakiegoś przeciwnika xD
Ale tak zacząłem się zastanawiać jaka gra tak właściwie podobne emocje wywołała we mnie, jaka gra była poruszającą, piękną i mądrą opowieścią?
Do
źródło: image
Pobierz
Logan00 +172
czerwiec 2006, zakończenie gimbazy #nostalgia
źródło: 1000008807
Pobierz

Do 2030 nie sprzedam ani jednego satoshi, a będę jeszcze regularnei dokupował przez te 8 lat.
Kto przyjmuje wyzwanie niech plusuje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#hodlbitcoin2030challenge
#bitcoin
Ja właśnie patrzyłem na moje portfolio, gdyby w 2017 kedy bitcoin był po 20k kupić jednego i też kupić QQQ za 20k, to dziś bitcoin byłby wart 22k a QQQ 41k
Dlatego zawsze jak dokupisz bitka, to napisz na kartce ile byś za to mógł kupić akcji QQQ
Bo jak
I PRZEDE WSZYSTKIM: Nigdy, ale to nigdy nie
A nie planujesz robić tak zwanego "rebalancing"?
Tak żeby bitek był zawsze mniej więcej 25% portfolio?
realizuję swoją strategię, a później dalsze środki finansowe będę inwestował procentowo w różne aktywa, możliwe, że też każde 25% wolnych środków będzie szło w BTC, a czy BTC przez ewentualny wzrost będzie stanowił w przyszłości np. 90% majątku albo przez spadek tylko 10% to już nie będzie miało znaczenia, wszystko się zmienia