Wpis z mikrobloga

Balem sie troche, ze #mbank bedzie utrudnial #wakacjekredytowe ale szybko poszlo, niecala minuta i wniosek zlozony ( ͡° ͜ʖ ͡°). Przeczytalem regulamin i nie bylo tam niczego niekorzystnego dla mnie wiec to straszenie bikiem wyglada na bezzasadne.

Nawet gdyby mial mi teraz grozic problem z wzieciem kredytu to nawet lepiej - przestana dzwonic i wciskac mi kolejne xD.

Wyszlo mi, ze przy nadplacie za te 4 raty skroce kredyt o rok (juz doliczajac te 4 miesiace przedluzenia), wiec raczej splace nim auto, za kase zaoszczedzona z rat samochodowego splace jeszcze inny pomniejszy kredyt szybciej wiec od przyszlego roku zostanie mi tylko hipoteczny na ktorego splacenie wczesniej w calosci juz odkladam pieniadze.

I tak nie dziekuje rzadzacym, sa glupimi dzbanami i mam nadzieje, ze przyszloroczne wybory przejebia xD.
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@kkthxbbgg: dostałem dziś harmonogram z ratą+200zl pomimo tego że mam stałe xD.
@marcpol radził poczekać kilka dni, może mają jakieś błędy.
W poniedziałek będę dzwonił do swojego doradcy.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@kkthxbbgg: konsultant z mlini twierdzi że to chwilowe problemy. Nowy, poprawny harmonogram powinien się pojawić w dniu którym normalnie miałem pobieraną ratę.
  • Odpowiedz
@imo0mfg: Przypuszczam, że to kwestia błędów technicznych, banki miały bardzo mało czasu na dostosowanie systemów. Jeśli sytuacja się wkrótce nie zmieni to skontaktuj się z bankiem.
  • Odpowiedz