Aktywne Wpisy
Runaway28 +24
#przegryw Wiecie co jest najgorsze w fizycznej pracy? Nie to że sama w sobie jest fizyczna ( zależy też od stopnia jak bardzo ciężka nie jest), a to że po niej kompletnie nie chce się niczego, często jedyne na co mam ochote to cos obejrzeć polurkować tag i iść spać. Czasami próbuję coś robić nawet po ciężkim dniu w pracy, jakoś się rozwijać, jednak nie dam rady ani fizycznie ani psychicznie.( ͡
teslamodels +14
Depresja u kobiet hehe
Jak ręką odjął
Jak ręką odjął
#bekaztransa
@Jebwleb: Mnie to rozwala. Bo o ile dobrze kojarze to taki kierowca musi zrobic przerwe co X czasu.
Zaplanuje se trase. Jedzie na prom. Ma 2h zapasu. Po drodze trafia na wypadek/korek cokolwiek. I spedza w korku 3h. I na prom juz nie dojedzie bo musi zrobic przerwe :P
Tymczasem januszek co autem jezdzi raz na tydzien do kosciola
@Jebwleb: Nie zrozumiales o czym ja pisalem. Jednemu sie zabrania jechac (chociaz ten spedzil za kolkiem cale swoje zycie i zna swoje mozliwosci) a drugi moze popierdzielac i 24h na dobe pomimo ze za kolkiem siada raz w tygodniu na 10 minut)
To jest jakies porabane.
W planowaniu trasy powinien przewidzieć sobie marżę czasu na ewentualność: przystanek po wodę/WC, korek (nie mówimy o zamknięciu autostrady jak jest jakiś śmiertelny).
Według mnie każdy kierowca który jest zmęczony, trochę rozproszony (telefon,..) stwarza zagrożenie, z tym że jak osobówką uderzysz w ciężarówkę to co najwyżej siebie/swoich bliskich zabijesz, ale jak ciężarówką uderzysz w osobówkę (dopowiedz sobie resztę).
Sytuacja z przed wczoraj: jadę na autostradzie i widzę że samochody przede
@tnorek: No to przeciez napisalem:
@gorzki99: 2h zapasu na kibelek zupelnie wystarczy. Ile ma tgo zapasu brac? 8 godzin?
Ale ja wlasnie o tym caly czas mowie: