Wpis z mikrobloga

Trafiłem na jakąś muzę dla Oskarstwa na yt i ehhh taki to pożyje. Chciałbym w wieku 40 lat być takim raperzyną wokół którego młode dupy kręcą młodymi dupami za sam fakt możliwości kręcenia młodymi dupami w jego teledysku wraz z innymi młodymi dupami. Ja w wieku 40 lat to pewnie w grobie się będę kręcił, a nie oglądał jak jakaś młoda dupa kręci mi młodą dupą przed nosem ehhh
RobieZdrowaZupke - Trafiłem na jakąś muzę dla Oskarstwa na yt i ehhh taki to pożyje. ...
  • 153
  • Odpowiedz
@RobieZdrowaZupke: słucham tych #!$%@? nowych gwiazd rapu w Polsce(nowych w sensie z ostatnich 5 lat powiedzmy) i za cholere nie rozumiem co oni chcą mi przekazać? Przecież to się #!$%@? w disco polo wyewoluowało, stado półnagich proc w teledysku i #!$%@? bez sensu pod melodyjkę.
  • Odpowiedz
@LuCzadoreQ: @cosiek02: @losbaltica: Jak zwał tak zwał, tak czy inaczej jest to asłuchalne gówno. Już bym chyba wolał Martyniuka słuchać, bo przynajmniej coś śpiewać próbuje no i rymy lepsze. Ja naprawdę nie wiem co trzeba mieć w głowie żeby być odbiorca czegoś tak żenującego...
  • Odpowiedz
@RobieZdrowaZupke: jak masz takie aspiracje by być takim raperzynom to przeanalizuj swoje życie, bo bardzo dużo tracisz, nie trzeba wiele by mieć wiele i więcej szczęścia zobaczysz na wycieczce w górach czy patrząc się w gwiazdy niż gołe tępe dupy tańczące nad tym raperzynom a ich zamiary sztuczne i fałszywe
  • Odpowiedz
@300px: Jak się orientuje to w rapie oprócz bitu najważniejszy jest tekst, a ten często niesie za sobą jakiś przekaz lub treść. Niektóre rapowe teksty bez skrępowania można by położyć obok wierszy. No chyba już nie mam żadnych wymagań i wystarczy rapować i dupach.
  • Odpowiedz
Ja naprawdę nie wiem co trzeba mieć w głowie żeby być odbiorca czegoś tak żenującego...

mniej niz 15 lat lub 100iq

Ale uwazaj bo zara sie zoomerzy zesrajo

i za cholere nie rozumiem co oni chcą mi przekazać?

@
  • Odpowiedz