Aktywne Wpisy
Nacho_Libre +14
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
koniolizator +20
Kto jest w Waszym #top murzynów?
U mnie na pewno (kolejność przypadkowa)
- KSI (z tych starych filmików z Vine)
- CJ z San Andreas
- Jeremy Fielding (na YouTube niezły mózg-inżynier, normalnie jak zwykły człowiek)
- Jabrils (na YouTubie, pisze bekowe programiki z użyciem sieci neuronowych)
- Neil DeGrass Tyson (ten naukowy m----n, czasami nieściśle opowiada, ale talentu popularyzotarskiego mu odmówić nie można)
U mnie na pewno (kolejność przypadkowa)
- KSI (z tych starych filmików z Vine)
- CJ z San Andreas
- Jeremy Fielding (na YouTube niezły mózg-inżynier, normalnie jak zwykły człowiek)
- Jabrils (na YouTubie, pisze bekowe programiki z użyciem sieci neuronowych)
- Neil DeGrass Tyson (ten naukowy m----n, czasami nieściśle opowiada, ale talentu popularyzotarskiego mu odmówić nie można)
Dlaczego teraz te wszystkie Oskarki mają po 190-200 wzrostu? Julki też po 170 nawet pod 180 wzrostu. Kiedyś aż tak dużo wysokich nie było. Też to zauważyliście?
---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #62dd0ecace0173587f2517b8
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mam dosłownie 189cm i spokojnie 90% młodych chłopa o oskarkowej urodzie jest ode mnie niższa (byłem w wojewódzkich miastach nie raz). Oskarki są w zdecydowanej większości w przedziale 173-186cm. Jak ktoś jest ode mnie wyższy, to znacznie częściej wygląda jak zwykły normik, a nie Oskar.
Ja bym nawet powiedział, że mój rocznik (99) jest trochę wyższy od młodszych roczników. Zapewne zobaczyłeś może kilku rzeczywiście wysokich oskarów