Aktywne Wpisy
olo1917 +334
Kto pamięta rządy PO i zwłaszcza, gdzie zaczynali 2007-2009, rozpierdziel po pisie, historyczny kryzys, bezrobocie. A nie jak gimbus tylko lata 2013-2015, gdzie już wychodziło to na prostą. Ten wie, że nie było lepszego rządu niż ten PO w historii polskiej demokracji. Ludzie mieli okazję obserwować, również dzięki swojej pracy, epokową przemianę demoludu w zachodnie państwo. Efekty tych działań do teraz napędzają ten kraj. Po niepewnosci lat 90, baronach SLD, patologii politycznej
jarzynka +36
3:41 – Kanał Wardęgi „Dragon” [1]
5:57 – Logo Philosophy [2]
7:19 – Konopskyy vs. Danny Ferreri [3]
7:54 – Drama Wardęgi z Dannym – cała prawda [4]
11:24 – "News o kamieniu" w płatkach Yummers [5]
13:23 – Obszczane ciuchy [6]
13:50 – Zaległa płatność [7]
14:08 – Instastories mojego brata [8]
16:40 – Kopia filmu Świeżaka i opinia prawnika [9]
20:20 – Okres próbny na discordzie i opinia prawnika [10]
22:45 – Blacklistowanie słów na kanale [11]
22:39 – Loteriada [12]
25:19 – Fałszywe zeznania Wardęgi [13]
27:40 – Prowokacja w sprawie z Leksiem – ostateczne wyjaśnienia [14]
30:09 – Wyjaśnienie sprawy z datami zdjęć wieku dziewczyny [15]
32:04 – Konkrety z psiakobusa i gość specjalny [16]
[0] [1] [2] - To jest ten sam wątek. Wardega nie popłnia błędu Oskarka, przeprasza i przynaje się do błędu. Plus narracyjnie obalone.
[3] [4] - nie wiemy do końca ale zmiana narracji zupełna, wyśmianie hasełek.
[5] [6] - Oskarek sie osmieszyl, wrecz zostało mu udowodnione, że podobnie jak on rzucił hasło do tytułu to ktoś inny może rzucić hasło, które ot tak staje się viralem
[7] - prawnicze cwaniactwo, bez wydźwięku pozytywnie/negatywnie. Kto wie co by było w sądzie.
[8] - Osarek się ośmiesza używając argumentu typu "Azor chciał się tylko pobawić, on nie wiedział". Typ sam wbił się w drame i teraz pretensje, że go ktoś dojechał.
[9] - Tutaj to jest cyrk xD typ ukradł komuś filmik i nadal kłamie i robi bezsensowne projekcje.
[10] - prawnicze cwaniactwo, bez wydźwięku pozytywnie/negatywnie. Kto wie co by było w sądzie.
[11] - "Manipulacja" zablokowane, ulubione słowo oskarka który nie manipuluje. To bardziej argument subiektywny, po tym jak popsuł z [1] [2] [3] to spuszczanie się nad tym słowem [oraz hipokryta] wychodzi mu na minus.
[12] - argument bez wartości
[13] - neutralna sprawa wardęgi, skoro mi wykopek mówi, że moje dzieciństwo to kłamstwo i sobie wymyśliłem 10 min temu, to równie dobrze wardęga mógł okłamać widza, tym bardziej policjanta poza protokołem, który jest normalnym człowiekiem
[14] - znowu się upokarza, gdyby przeprosil od razu albo nie #!$%@?ł researchu to by nie musiał. Już lepiej by było gdyby udawał, że tego nie było. Bo tylko się upokarza przypominając o sprawie która jest przegrana.
[15] - zwalanie winy dalej, bezsens wgl się do tego odnosić xD
[16] - "tajemniczy gość", jedyna wartość tego argumentu jest oparta na tajemniczym gościu i jego istnieniu. Argument bez wartości. Temat może dobry ale zła egzekucja.
Czyli wychodzi na to, że filmik oskarka stracił dodatkowo na wartości xD i nie ma już jej praktycznie wcale.
#wardega
Najwidoczniej znasz się lepiej od prawnika,że wiesz iż numer 9 jest #!$%@? i łamie prawa xdd
Tak wiem wiecej od prawnika, ktory wali haselkiem. To dziala na takiej zasadzie ze jesli gdzies pojdziesz i ktos sie podejmie to wziac to walnie takie haselka, a sprawa nie bedzie rozwiazana poki nie pojdzie