Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 29
#kryptowaluty #kryptokomedia

Ziomek zainstalował 2 dni temu Binance i pytał co kupić, oczywiście mówię mu żeby sam zrobił rozpoznanie i najpierw się dowiedział co i jak, i że ja mu i tak nie doradzę. Zapytał w takim razie co ja mam kupione, napisałem mu kilka altów w których pokładam jakieś nadzieję i faktycznie kupiłem / trzymam na L. Dzisiaj pisze do mnie ze #!$%@? jestem skoro uważam że takie algo z 36 centów urośnie na tyle żeby zarobić na tym sensowne pieniądze, i że dla niego tylko BTC ma sens. Na moje pytanie dlaczego? Powiedział że z 35 centów jak urośnie dwukrotnie to zarobi 35 centów a na BTC dwadzieścia tysięcy dolarów. W sumie mnie zaorał nie wiem czy ciągnąć temat? ¯\_(ツ)_/¯
  • 10
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@inXe: ten ziomek czasami nie pracuje na stacji benzynowej? Dziś jakiś mirek opisywał, jak przy tankowaniu pracownik stacji mówił, że teraz ludzie tankuja za 500, a kiedyś to za max 300. Więc chyba nie jest tak źle xD. Logika identyczna jak w twojej historii.
  • Odpowiedz
@inXe: No niewiem może coś w tym jest tylko ja bym chyba poszedł w druga stronę. Kupił dużo tokenów za 35 centów niż jeden token za 20k. Prędzej ten 35 zrobi x2 niż ten za 20k. Chyba
  • Odpowiedz