Aktywne Wpisy
Jacinda +652
hej Mireczki, nie wiem czy jest ktoś tutaj co pamięta mój post sprzed sześciu lat, kiedy chwaliłam się wynikami z matury:
mój wpis z 2018
Przyszłam się pochwalić, że studia skończyłam, udało się bez żadnej obsuwy - jestem oficjalnie lekarzem (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
tera jeszcze trochę papierkowej roboty i
mój wpis z 2018
Przyszłam się pochwalić, że studia skończyłam, udało się bez żadnej obsuwy - jestem oficjalnie lekarzem (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
tera jeszcze trochę papierkowej roboty i
Nooleus +72
Chłop się pierwszy raz całował w życiu i z kim i z innym chłopem :33333
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#ukraina #rosja #wojna #bekazkonfederacji #onuce #bekazprawakow #polityka
Jak sobie wkleję w awatar tęcze i powiem że skrycie modle się żarliwie do Boga to znaczy że lewica jest skompromitowana jako ruch postępowy i ateistyczny?
Kto go zmusi do usunięcia loga Konfederacji ze swojej własnej strony czy nawet z profilu na fb?
Nie bo nie posuwam się do takich praktyk.
Z tego co czytam było to tak, pozwolono mu dołączyć, złożył swoją kandydaturę i odpalił się po ataku rosji na Ukrainę, wywalono go z struktur, reputacja już taka została, a neuropa przeklejała jego mordę wszędzie gdzie się dało
Pewnie też kojarzysz tą babę z ordo luris która grała katoliczkę a dawała dupy znajomemu męża - też
Mam teorię że Korwin miał zagospodarować młodych gniewnych z pokolenia tych co wierzyli w transformację ustrojową i wolny rynek, żeby nie stanowili oni zagrożenia dla mainstreamu
@Phallusimpudicus: stara jak świat teoria. Chociaż po latach myślę że on raczej jest zwykły cynikiem który zrobił z tych grup źródło zarobku i co jakiś czas podcina konkurencję