Wpis z mikrobloga

Ten koleżka to chyba z piwnicy nie wychodzi. Przecież on jest znany na całą Polskę, aż dziwne, że nikt mu jeszcze operacji plastycznej nie zrobił.
  • Odpowiedz
@suluf: Konfa ma jakąś perwersyjną radość z robienia z siebie bandy debili. Ruskie walnęli w jakąś ciężarówkę i sprzedają to swojej ciemnej masie jako zniszczenie Himmarsa a Konfowcy to powielają... Co może pójść nie tak przy urnie w przyszłym roku?
  • Odpowiedz
@Normie_Lurker: On kopiuje słowo w słowo komunikaty zamieszczane na kilku rosyjskich kanałach propagandowych, dosłownie wrzuca w translator, tłumaczy i kopiuje na swoje socjale xD Jeśli jesteś ciekaw skąd bierzesz "niusy" to mogę podesłać na priv, uświadamia to trochę, jak tępą propagandę używają r.uscy
  • Odpowiedz
@suluf:

Jak sobie wkleję w awatar tęcze i powiem że skrycie modle się żarliwie do Boga to znaczy że lewica jest skompromitowana jako ruch postępowy i ateistyczny?

Kto go zmusi do usunięcia loga Konfederacji ze swojej własnej strony czy nawet z profilu na fb?
  • Odpowiedz
@suluf:
Nie bo nie posuwam się do takich praktyk.

Z tego co czytam było to tak, pozwolono mu dołączyć, złożył swoją kandydaturę i odpalił się po ataku rosji na Ukrainę, wywalono go z struktur, reputacja już taka została, a neuropa przeklejała jego mordę wszędzie gdzie się dało

Pewnie też kojarzysz tą babę z ordo luris która grała katoliczkę a dawała dupy znajomemu męża - też
  • Odpowiedz
@suluf: Korwina powinni bo jego kretyńskich dwuznacznych wpisach które można obronić tylko na drodze filozoficznej rozprawy doktorskiej, ale pewnie nie robią tego bo by się Konfederacja rozpadła - także po wyborach może go schowają do szafy w kształcie trumny

Mam teorię że Korwin miał zagospodarować młodych gniewnych z pokolenia tych co wierzyli w transformację ustrojową i wolny rynek, żeby nie stanowili oni zagrożenia dla mainstreamu
  • Odpowiedz
Mam teorię że Korwin miał zagospodarować młodych gniewnych z pokolenia tych co wierzyli w transformację ustrojową i wolny rynek, żeby nie stanowili oni zagrożenia dla mainstreamu

@Phallusimpudicus: stara jak świat teoria. Chociaż po latach myślę że on raczej jest zwykły cynikiem który zrobił z tych grup źródło zarobku i co jakiś czas podcina konkurencję

@suluf: Korwina powinni bo jego kretyńskich dwuznacznych wpisach które można obronić tylko na drodze
  • Odpowiedz