Aktywne Wpisy

W odniesieniu do afery ja mam wrażenie że ogólnie polski internet upada. coraz mniej tu się dzieje wszyscy się wynieśli na anglojęzyczne strony ja zresztą w sumie też xD skok w jakości jest niesamowity

mirko_anonim +4
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Co sądzicie o spotkaniach z dziewczynami za pieniądze jak się ma te 20-30 lat? Spróbowałem niedawno pierwszy raz i było bardzo fajnie. Umówiłem się z brunetką w moim wieku (22 lvl) w Warszawie; dziewczyna 5/10 z wyglądu, ale bardzo urocza i miała słodki głosik. Dodatkowo okazała się być studentką psychologii, co mnie szczególnie nie zdziwiło XD Na spotkaniu wleciał facefuck i anal w kilku różnych pozycjach; skończyłem różowej
Co sądzicie o spotkaniach z dziewczynami za pieniądze jak się ma te 20-30 lat? Spróbowałem niedawno pierwszy raz i było bardzo fajnie. Umówiłem się z brunetką w moim wieku (22 lvl) w Warszawie; dziewczyna 5/10 z wyglądu, ale bardzo urocza i miała słodki głosik. Dodatkowo okazała się być studentką psychologii, co mnie szczególnie nie zdziwiło XD Na spotkaniu wleciał facefuck i anal w kilku różnych pozycjach; skończyłem różowej
Dojeżdżał będę samochodem.
Czy możecie polecić coś konkretnego lub miejsca koniecznie warte odwiedzenia?
#podrozujzwykopem #polskajestpiekna
Mogę polecić szczególnie Susiec i Czartowe pole, tam są ładne strumyki. W Górecku kościelnym też jest ładnie. Ludzie niby często zajeżdżają do Józefowa na kamieniołomy. Poza tym można pojechać do zagrody guciów niedaleko Obroczy, mi się niby podobało. Ale to taka wizyta na 10 minut.