Aktywne Wpisy
drogba90 +453
Nie ma lepszego mema z nosaczem i nie zapraszam do dyskusji nawet #humorobrazkowy #heheszki #konkursnanajbardziejgownianymemznosaczem
Syn_Tracza +78
Wykres dla Lodzi. Tak się dzieje, że od 4 lat mieszkam w tym mieście (dobrowolnie xD). Poznałem to miasto, w sensie, jak szybko ubywa ludzi, jakie są zarobki ludzi, jakie są perspektywy, ilu jest dobrze płacących firm itd.
Otóż ceny mieszkań odskoczyły od realiów jeszcze bardziej niż w innych miastach. Sam zarabiam więcej niż 3 mediany i pewnie >95% ludzi w tym mieście jest ode mnie biedniejszych, a ceny nieruchomości w tym
Otóż ceny mieszkań odskoczyły od realiów jeszcze bardziej niż w innych miastach. Sam zarabiam więcej niż 3 mediany i pewnie >95% ludzi w tym mieście jest ode mnie biedniejszych, a ceny nieruchomości w tym
Zamysł jest taki że do każdego "projektu" jest przypisany jeden plik excela, każdy plik może zawierać jedną tabelę z pewnymi wariantami lub więcej.
Standardowo jest to jedna tabela z wariantami. Ale czasami zdarzy się w projekcie więcej wariantów.
Chciałbym żeby widoczna było początkowo jedna tabela, ale żeby pracownik mógł dodać kolejne we własnym zakresie.
Nie chcę żeby musieli kopiować tabelę, bo tego nie ogarną, ale żeby stworzyć przycisk "STWÓRZ NOWĄ TABELĘ WARIANTÓW" po wciśnięciu którego pojawi się po prostu template tej tabeli standardowej (ale bez danych oczywiście).
Jak to zrobić? Nie za bardzo into VBA, ale jakieś proste przyciski kiedyś ogarniałem.
Jest jakieś out of the box rozwiązanie?
#excel
WARIANT 1:
I tutaj dane
WARIANT 2:
I tutaj dane
@LucaJune: stworz przycisk i wklej kod w przycisk
Sub
A takie cuda da jeszcze radę zrobić, żeby skopiowało dwa wiersze razem z zawartością i formułami z tej template table?