Wpis z mikrobloga

@Cinkito: Żebyś Ty jeszcze cytował tę samą osobę. W ogóle clou tej wypowiedzi jest inne, a Ty to odbierasz jak atak trolla na Sony. Na konsolowych tagach jeszcze tylko nasrać, tyle tu merytoryki xD
  • Odpowiedz
@Cinkito: Bo jesteś fanbojem i trollem S0ny dlatego zawsze będziesz odpowiadać i szukać coś ze strony xbox ;) W mojej wypowiedzi nic się nie odnosiło do sony tylko do kupowania gier ogólnie, ale fanboy i troll czyli Ty od razu przyszedł bronić swojej konsoli :DD
  • Odpowiedz
@Jestemkoksupotezny: a gdzie w mojej wypowiedzi coś się odnosi do Xboxa? Napisałem tylko, że nie czeka na promkę na abonament xD Więc to Ty się doszukujesz jakiegoś ataku na Xboxa, ja tylko wrzucam inny przykład sytuacji, którą opisujesz ;)
  • Odpowiedz
@Cinkito: Przecież dałeś jak ktoś cebuli xgpu chyba z łowców xDD Mimo, że siedzimy na tagu ps aktualnie i ktoś Ci wyżej wcześniej napisał właśnie o byciu fanbojem ;) @Vigorowicz pewnie poczuł się urażony, bo pewnie ma to samo co kolega op ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Przecież dałeś jak ktoś cebuli xgpu chyba z łowców xDD Mimo, że siedzimy na tagu ps aktualnie i ktoś Ci wyżej wcześniej napisał właśnie o byciu fanbojem ;) @Vigorowicz pewnie poczuł się urażony, bo pewnie ma to samo co kolega op ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Jestemkoksupotezny: no i co to ma do rzeczy? Po prostu wrzucam przykład, że niektórzy nawet nie tyle gier nie kupują,
  • Odpowiedz
Smieje sie, bo naprodukowales sie toksycznych bzdur jak skonczony frustrat a moderacja to skasowala w 5 sekund. Teraz spuściłes z tonu ale gdybys nie mial zadnych ograniczen to dalej wylewal bys frustracje i nienawisc. Wedlug mnie twoj problem jest duzo glebszy niz niechec do ktorejs konsoli.
  • Odpowiedz
@Vigorowicz: Co Ty oczekujesz od typa co podobno tutaj siedzi kilka lat pod różnymi kontami i jedyne co robi to trolluje i szerzy nienawiść, bo ktoś ma inny sprzęt niż on. To już jakieś większe zaburzenie musi być. Do Choroszczy powinien się zgłosić dla własnego dobra.
  • Odpowiedz
@Vigorowicz: To ty masz problem ze sobą ziomek. Przywaliłeś się do graczy PS, bo grają inaczej niż ty i zakładają gumki na pada xD Usunąłeś typa ze znajomych, bo używał miecza w elden ringu, którego ty nie akceptujesz. Do tego doszło usuniecie kanału na discordzie na którym reklamowałeś swoje wysrywy. Nawet o tym wpis zrobiłeś i cie każdy zjechał. Nagrywasz na bombie jakieś #!$%@? w szafie i każdy ma z
  • Odpowiedz
@Hermen_Hulst: Najpierw to Ty pokaż ten profil z grami i dopiero wymagaj od innych czegokolwiek, bo nie masz ani żadnej konsoli ani gier...Tylko zostało Ci trollowanie na wykopie. Na garnuszku mamusi cały dzień Wykop i takie to Twoje przykre życie.
  • Odpowiedz