Aktywne Wpisy
dom_perignon +526
Kadet20 +104
Nie jestem pierwszy który to powie, ale no nie czaję fenomenu tej piosenkarki. Jest gwiazdą, niektóre jej piosenki nawet są spoko (ale nie te z radia bo są przeruchane do porzygu) i fajnie się ich słucha, ale żeby aż taaak?
Pytam serio, bez ofensywy, wielu się ze mną nie zgodzi i powie że pierdziele głupoty, ale takie moje odczucia.
Dla mnie jedna z wielu znanych piosenkarek, która robi znaną i popularną muzykę
Pytam serio, bez ofensywy, wielu się ze mną nie zgodzi i powie że pierdziele głupoty, ale takie moje odczucia.
Dla mnie jedna z wielu znanych piosenkarek, która robi znaną i popularną muzykę
Bramkarze: Aaron Ramsdale, Bernd Leno, Matt Turner, Arthur Okonkwo, Alex Runarsson
Obrońcy: Kieran Tierney, Nuno Tavares, Gabriel, Pablo Mari, Ben White, Rob Holding, William Saliba, Hector Bellerin, Cedric Soares, Takehiro Tomiyasu, Reuell Walters
Pomocnicy: Mohamed Elneny, Lucas Torreira, Thomas Partey, Emile Smith Rowe, Albert Sambi Lokonga, Granit Xhaka, Martin Odegaard, Ainsley Maitland-Niles, Fabio Vieira, Reiss Nelson
Napastnicy: Gabriel Martinelli, Eddie Nketiah, Gabriel Jesus, Nicolas Pepe, Bukayo Saka, Folarin Balogun, Marquinhos
źródło: arsenal.com
źródło: klub dla The Athletic
Agent Lucasa Torreiry, Bentancur:
źródło: Fabrizio Romano
#arsenal
Komentarz usunięty przez moderatora
@vaporizer: Mendy po tym jak trafił do aresztu i z niego wyszedł brał jeszcze udział w 3 spotkaniach City, klub zawiesił go dopiero pod koniec sierpnia, a tygodniówkę wypłacali mu chyba aż do rozprawy w styczniu. Bissouma po wyjściu z aresztu grał cały sezon dla Brighton i ostatecznie nie został oskarżony, podobnie było z Hudson-Odoiem