Aktywne Wpisy
Nokimochishii +271
Wygląda to fatalnie. Przelewa się jak jak Niagara jakaś...
#powodz
#powodz
#powodz
Czy naukowcy z UJ nie mogą opracować jakiegoś materiału który będzie pochłaniał wodę i zamieniał to w coś innego?
Czy naukowcy z UJ nie mogą opracować jakiegoś materiału który będzie pochłaniał wodę i zamieniał to w coś innego?
Mianowicie postać tego całego prezesa. Jak dla mnie to jest zwykły socjopata z jakimś p-------m kompleksem boga. Typ wali po mordzie kiedy tylko zapragnie, broniąc swojej cnotliwości, której tak naprawde nie ma za grosz.
Jest jeden filmik na którym wali z zaskoczenia jakiegoś patusa na strimie, potem uderzony ląduje na ziemi głową. Po takim czymś chłop mógł umrzeć. Na koniec wielki prezes mu wmawia, że sam sobie to zrobił. Swoją drogą nie widziałem już innych filmów z tym typem więc nie wiadomo co się z nim potem wgl stało. Pomyślcie sb jak bardzo trzeba być zakompleksionym/p-----------m, żeby udowadniać na każdym kroku swoją wyższość nad pijaczkami. Normalnie historia z mechanicznej pomarańczy. Załosne.
Błagam przestańcie oglądac spelune i wspierać to g---o bo za wszystkim stoi człowiek, który powinien siedzieć za kratkami, bo jest nieobliczalnym grubasem.
#kononowicz #spelunatv #spelunamma #patostreamy #suchodolski
@Mexus9: Nie ma sprawy. Nie wiem kto to oglada w ogole, bo to nuda. Jedyne co tam ciekawe, to bylo jak major byl walony przez kalekow, albo sam sie walil na podloge i to w szocikach sobie obejrzalem. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Szkoda trochę.
I nie rób z siebie rycerzyka, bo codziennie ludzie zdychają w męczarniach, a ty nie kiwniesz nawet palcem, żeby się tym