Wpis z mikrobloga

Ehhh chłopa nie przyjęli do szpitala bo powiedzieli że mój lekarz prowadzący wraca dopiero w czwartek. Łopaciński, ty #!$%@?....
Teraz jestem pod kreską. Mój chłopak przyjmie mnie dopiero za tydzień a ja pieniądze będę miał też dopiero w piątek. Teraz od 10 minut błagam mamę żeby mnie przyjęła do domu do tego czwartku.... #przegryw ##!$%@? #szpitalpsychiatryczny #bezdomnosc
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
@Necron tak się żyje na bezdomności w Polsce. Jak się chce jeść i pić to trzeba kraść. Dlaczego nie pójdę do pracy? Może dlatego że od 16 roku życia zmagam się z zaburzeniami psychicznymi, borderline, schizofrenia, depresja, autyzm. Nie, nie żartuję, jeszcze żyje mimo tego. W dodatku zmagam się z uzależnieniem od alkoholu i narkotyków. Nie wybrałem takiego życia. Nie prosiłem się o to. Chętnie bym sobie je odebrał ale tego
  • Odpowiedz
@PanOrnitolog: sprobuj freeganizmu, jak nie wiesz jak to dodaj sie na grupki na fb moze ktos cie oprowadzi,, ja tak zylam, znajdywalam smietniki od zabek i w nich bylo pelno dobrego zarcia nie #!$%@? anj nkc normalnie na sucho zapakowane dk worka na smieci
  • Odpowiedz