Aktywne Wpisy
Von_Kaevum +378
Lujdziarski +149
Ostatni raz alkohol piłem w lipcu tamtego roku xD a przez 2 lata wypiłem łącznie 5 piw i 3 drinki, tak trzeba żyć. A moja abstynencja wzięła się z tego, że wychowywałem się w domu w którym żył olkoholik.
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Jakie to w ogóle jest chore, że państwowa organizacja zamiast dostęp do wolnej nauki poszerzać, to jeszcze sprawę chyba utrudnia i komplikuje. Pozdrawiam wszystkich kilkunastu nauczycieli zdrowych na głowę, a resztę oszołomów #!$%@?ć prądem. Zwykła lekko zorganizowana grupa przestępcza i tyle, nie da się tego inaczej nazwać. Dzieci na studiach mają potężną pakę dostępu do podręczników, prac itd., a dzieciom z podstawówki wciskają podręczniki za jakieś #!$%@? ceny.
Błagam powiedzcie mi, że podręczniki dla dzieci są już za darmo. Takie osły bez szkoły i jajec tak kupują i robią podręczniki z roku na rok. Ehhh, powiedzcie mi, że czasy się zmieniły i już tak nie jest jak kiedyś.
Niech żyje wolna nauka, precz z komuną.
#szkola #edukacja #podreczniki #ministerstwonaukirozstrzelaccodosztuki
Przy czym to dotyczy podstawówki. Nie mam pewnosci co do klas 1-3. W liceum dalej normalnie się płaci za książki
Niemniej jednak nadal obawiam się, że ten giga-przekręt trzyma się całkiem dobrze (już sam druk i opracowanie to okazja, żeby kręcić wały i kosić haracz)