Aktywne Wpisy

GlenGlen12 +311
Śmieszy mnie ból dupy o kasy samoobsługowe, bo kasjerki stracą pracę. To tak jakby zakazać koparek, bo w miejsce jednego operatora można zatrudnić 5 chłopów od łopaty.
#pracbaza #praca #takaprawda #biedronka #lidl #technologia
#pracbaza #praca #takaprawda #biedronka #lidl #technologia

dotankowany_noca +465

To były czasy. Aldora był pierwszym w 100% zdobytym przez Polaków serwerem, po wywaleniu Szwedów. Dla młodszych, uzmysłowię wam, że by graliśmy po kafejkach lub na Neostradzie 128 kb/s a oni już mieli 2MB łącza, co było wtedy dla nas marzeniem. Mimo, że tibia nigdy nie wymagała zaje@stego internetu, to i tak odczuwało się to w grze. A jednak wywaliśmy ich, a potem tłukliśmy się między sobą :P
#tibia #gry #mmorpg #olecko
Komentarz usunięty przez autora
Finalnie w tej grze zawsze najwiekszy fun dawalo mi PK solo albo w bardzo malych grupkach
Ta gra pomimo swojej prostoty mialo cos, czego nie potrafie odnalezc w zadnym innym tytule. Strach przed "dedem" bo cos spadnie, ta podroz w nieznane gdzie najgorszym widokiem bylo "pk"... ehh kiexys to byly czasy
Friiko jakiś czas temu streamował na twitchu, ale zniknął, Nemtora też złapałem na tej platformie raz i od tamtej pory nic.
Szwedzi byli zawsze przekonani o swojej ponadprzeciętności, a nie zawsze tak było. Choć neutralom z tego kraju
To raczej nie byl ten sam friiko skoro w tamtych czasach ponoc byl "wiekowy" xD
No jesli wyzej bylo wspomniane, ze w tamtych czasach byl starszy, to po prawie 20 latach on mialby dzis chyba 50 lat xD