Aktywne Wpisy
Melkovva_ +6
jankes83 +233
Do wiadomości przygłupiego prawactwa. Nie mam zamiaru nikogo przepraszać. A już na pewno nie rolników.
To, że (całe szczęście) nic się nikomu nie stało nie oznacza, że karetka nie została zablokowana. Wszyscy widzieli nagranie xD
Sytuacja, w której pojazd na sygnałach musi się zatrzymać i zastanawiać gdzie jechać dalej jest niedopuszczalna.
Rolnik, który pozostawił na wjeździe ciągnik z naczepą, blokując cały przejazd powinien być pociągnięty do odpowiedzialności.
Usprawiedliwianie tego wydarzenia tekstem "pacjentowi
To, że (całe szczęście) nic się nikomu nie stało nie oznacza, że karetka nie została zablokowana. Wszyscy widzieli nagranie xD
Sytuacja, w której pojazd na sygnałach musi się zatrzymać i zastanawiać gdzie jechać dalej jest niedopuszczalna.
Rolnik, który pozostawił na wjeździe ciągnik z naczepą, blokując cały przejazd powinien być pociągnięty do odpowiedzialności.
Usprawiedliwianie tego wydarzenia tekstem "pacjentowi
Ostatnio na zawodach strzelałem z Cz p09 i dobrze mi się z niej strzelało.
Chłopy ze stowarzyszenia mi gadają że hurr durr nie bierz cezety bo to plastyk i tylko golck !1!11!one11
#bron
@ModeratorSadistica:
Chłopy ze strzelnicy wiedzą lepiej od Ciebie, co Ci pasuje, z czego lepiej się strzela, co daje Ci większy fun, co Ci sie bardziej podoba.
Kupuj to co Ci pasuje a nie to co jakiś janusz na strzelnicy mówi. Po to są różne konstrukcje, z różnymi parametrami, żeby każdy mógł sobie dobrać
A tak na serio to jeśli P09 Tobie leży to raczej powinieneś szukać coś takiego. Albo, może spróbować z Glockiem innej generacji (dużą zaletą Glocków jest to, że jest mnóstwo części do modyfikacji ale to już trzeba lubić).
@RM_PL:
A dużą wadą (dla niektórych osób) jest kąt rękojeści, który ze względów anatomicznych części osób nie leży -- tego nie zmieni się żadną częścią zamienną. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dlatego część osób nie czuje glocka, mimo, że nie jest w stanie dokładnie precyzować czemu.
Różne konstrukcje mają różny kąt, jak
Komentarz usunięty przez autora
Jaram się ani nie CZ ani nie Glock