Wpis z mikrobloga

Czytam komentarze pod shotami o XI i mysle, ze ich widownia powinna miec dozywotni zakaz internetu XD To jest taki rak, ze to szok.
Chlop MANIPULUJAC napuszcza te bezmozgie dzieciaki na innych strimerow, a oni leca jak posluszne pieski i cisna ich. Jak mozna miec tak wyprany mozg, zeby go bronic w taki sposob, ze "TO JEST POZBYWANIE SIE KONKURENCJI XD" Konkurencja w #!$%@?. Oni robia bezbek lajwy, izak cs'a, arquele overpowy lol'a i inni irl czy tam tiktoki, wiec jaka to konkurencja XD.
Jeszcze ten placz na strimach XI. Pod publike plakanie jest tak obrzydliwe, ze az chce mi sie rzygac. Plakanie jest spoko ale specjalnie odpalac strima, zeby poplakac? Jaka oni maja #!$%@? psychike w takim razie. Oni chyba sie wyhustaja jak padnie projekt XI i pojda pracowac gdzies na magazynie czy na kasie i ich ktos bedzie gnoic XD
W dodatku sa zdziwieni czemu nagle wszyscy gadaja o xayoo. No co w tym dziwnego skoro prywaty wyszly z jakimkolwiek dowodem, ze oni tak "NISZCZA KONKURENCJE". Kto by uwierzyl tym strimerom, ze xayoo napuszczal na nich widzow? Nikt, a tak to teraz Ci wszyscy strimerzy moga to wszystko potwierdzic.
Jestem ciekaw czy twitch sie tym zainteresuje. Jezeli cale XI by dostało bana to z pewnoscia by stracili polowe zasiegow.
#famemma #xayoo
  • 11
@CezaryKlementowicz: Strasznie hiperbolizujecie te akcje z nakręcaniem widzów na innych streamerów mam wrażenie. Te jakieś akcje z donejtami to incognito były robione więc ciężko tutaj jakoś o nakręcanie widzów, gdzie takich donejtów u Bartka w tamtym okresie było można liczyć w setkach jak nie tysiącach i nie byli oni w tym prekursorami a kroplą w morzu bardziej. A jakieś zaczepki na streamach to nie jest coś unikalnego na skale twitcha, bo
@harnas_sv: Nie jest cos unikalnego na skale twitcha? XD Bardzo wielu strimerow? Czyli kto? czy jestes tylko ograniczony do XI XD Smiem watpic czy izak, ewrony, YFL czy inni familyfriendly strimerzy, badz co graja tylko w gry nakrecali swoja widownie wyzywajac ich, a jak wiadomo sekta ksaja ma sprany mozg i mysla tak jak on, wiec.
Zlota era patostrimow? No bylo tak i co teraz z tymi STRIMERAMI jest? Jedni siedza
@aqiessa: Co ty #!$%@? teraz XD w #!$%@? mam ich konflikt w zyciu realnym. On sie z nimi trzymal, wiec ich popieral do czasu, wiec jest takim samym pajacem jak i oni takze nie wiem po co sie o nim wypowiadasz, a pewnik? pewnik to sa te SCREENY i sam sie przyznal twoj pan, ze ich #!$%@? by sie ich pozbyc.
Od zawsze ksajo #!$%@? innych strimerow XD Przeciez on glownie
No bylo tak i co teraz z tymi STRIMERAMI jest?

@CezaryKlementowicz: Nie chodzi o to co jest, a co było. Każdy traktował to jako rozrywkę i sobie nic z tego nie robił, a że po czasie skończyło się to tak jak skończyło to tylko wina tego, że X streamer się skończył albo przegiął na tyle że się ludziom albo mainstreamowym mediom nie spodobało i stwierdzili, że fajnie by było go dojechać
A to nie tak ze ksajo pierwszy #!$%@? mandzia i ewrona ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@CezaryKlementowicz: No z tego co pamiętam to zaczęło się to od Ewroona i Mandzia

I mowienie tu o nitro jest takie uposledzone, ze to szok skoro nitro jest cisniety od dawna za jego toksycznosc

@CezaryKlementowicz: ALE CO TO MA DO RZECZY W KONTEKŚCIE TEGO CO JA NAPISAŁEM? XD