Aktywne Wpisy
KaiserBrotchen +500
Mirkwood +8
Dobra, puśćmy wodze fantazji. Jakbyście byli miliarderami to co byście kupili lub zrobili?
Ja to pomijając takie oczywistości jak dom czy samochód, to zbudowałbym sobie prywatną bibliotekę i kolekcjonowałbym różne cenne książki.
#przegryw
Ja to pomijając takie oczywistości jak dom czy samochód, to zbudowałbym sobie prywatną bibliotekę i kolekcjonowałbym różne cenne książki.
#przegryw
Chłop siedzi sobie w parku na ławce w Korei i wysyła CV bo zaraz wraca do polszy.Chłop nawet jeszcze nie wrócił i już go męczy myśl o tym,że do (zimy albo jesieni bo wtedy planuje wrócić do Korei) będzie na bezrobociu.Generalnie to dopóki nie odłożę jakoś 20k nawet nie ma co myśleć o powrocie do Korei gdzie chłop będzie otoczony przez ładne smukłe i miłe Koreanki. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
It’s over dla chłopa… dobrze ze chociaż wiza załatwiona do sierpnia nastepnego roku.
Eh….już oczyma wyobraźni widzę,że na moje cv odpowie jeden z drugim Januszem biznesu i będzie trzeba robić dni próbne za darmo albo na czarno bez umowy ileż to razy przerabiałem Np. praca po 16~17h (bez płatnych nadgodzin) dla Janusza od światłowodów co nawet laptopa nie chciał mi dać do pracy nie mówiąc o umówie która zawsze była odkładana na następny tydzień.Ehhh szkoda,ze w Polsce tak jest,w Korei pracowałem prawie rok w szkole wiec dużego doświadczenia nie mam,ale żona mi mówiła (Koreanka),ze w Korei nie ma pracy bez umowy albo jakiś dni próbnych i,ze ona nawet jak odeszła z pracy po jednym dniu dostawała kasę.Za to ja musiałem biegać do PIP żeby dostać wypłatę od januszy,i tak ta instytucja gowno jest warta,bo nic nie zrobili w mojej sprawie i koniec końców kilka razy pracowałem za darmo.W Polsce długo nie będzie dobrze. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
czego ja nie rozumiem w tym #!$%@? rebusie? xD
bilet powrotny tez cię mało nie kosztował, ale skoro już klamka zapadła to trzymam kciuki za powodzenie. Sam już w tym chlewie nie zamierzam pracować, ale jakakolwiek robota za granicą poprzez agencję, która sięga powyżej 10€ na rękę zaczyna przypominać złapanie boga za nogi.
Rozważ jednak i taką opcję bo nie masz żadnej