Aktywne Wpisy
lajsta77 +79
Ale właśnie jeblo kategoria 4 w Florydę, 220 km/h, w porywach 260 km/h, woda o ponad metry wysokości ma się podnieść. Stolica dostanie a Wybrzeże niestety zmiecie, pierwsze relacje będą za 7 godzin jak się będzie robić jaśniej #usa #floryda #huragan #lajstawusa
ataeB +5
Wyświetliła mi się ostatnio na insta reklama, że szukają modelek do kampanii jakiejś bieliźnianej. Napisałam, że jestem zainteresowana. Kazali mi wysłać swoje portfolio. Co to znaczy? Nie miałam nigdy sesji zdjęciowej.
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia
Czy ktoś mógłby pomoc zrobić z tego JPG porządny png żeby miał gładkie krawędzie. Już pomijając logo bo to sobie ogarnę, ale chciałbym mieć rękawy, kołnierz były nie rozmyte po powiększeniu . Jeśli jest ktoś kto zrobi to odpłatnie to poproszę o ofertę. #grafika #grafikakomputerowa
1. Jak już to zrobisz, to wrzuć do Inkscape ten powiększony obrazek i spróbuj Ścieżka > Wektoryzuj Bitmapę > Multicolor (w nowej wersji tak się nazywa bo nie przetłumaczyli.
2. Tam rozwiń sobie "Detection mode" - Kolory
3. W "Skanuje" wybierz 4 - wygląda spoko, tylko ewentualnie se trzeba czerwone z łapy pokolorować
3. I koniecznie zaznacz checkbox "Ułóż