Wpis z mikrobloga

Powiedzcie mi, dlaczego niektórzy faceci to takie przegrywy? Moja przyjaciółka spotykała się kiedyś z takim kolesiem i było spoko, ale on po miesiącu wyznał jej, że kocha i że chce mieć z nią dzieci. Dzwonił do niej codziennie, chciał nawet żeby się do niego wprowadziła. Po miesiącu #!$%@?. Jak dzwonił to pytał co ona do niego czuje hehe XD Tak ją przytłoczył tą nachalnością i wyczekiwaniem na wyznanie miłości z jej strony, że postanowiła to zakończyć. No i wtedy pokazał swoją najbardziej męską stronę. Zaczął dzwonić do niej i płacząc błagał, żeby wróciła (jakby kiedykolwiek byli razem), żeby to naprawili i żeby go pokochała jak on ją. Wysyłał jej listy miłosne z błaganiami o powrót. Zrobiło jej się żal, spotkała się z nim żeby mu powiedzieć jeszcze raz, że nic z tego. A on przy niej się rozbeczał i powiedział, że przez nią ma depresję i że nie chce już żyć.

#przegryw #coolstory
  • 47
@Aberworthy: była identyko historia na mirko - napisałem, że typ to przegryw to mnie #!$%@? że był zakochany i uczciwy wobec niej XD poszukałbym linka ale tyle #!$%@?łem komentarzy że nie chce mi sie szukac tak daleko wstecz