Wpis z mikrobloga

Powiedzcie mi jaki jest sens zapraszania po raz kolejny Cześka?
Wiem, że to dobry znajomy pana milionera Stanowskiego. Przecież on był bodajże w marcu. Co nowego może powiedzieć? Widać jak na dłoni jak koneksje rodzinne wpływają na to kogo można zaprosić. Wyobrażacie sobie Sousę w Kanale sportowym? Boniek był raz ale chyba za karę....... a tu proszę... Kibice to jednak silna flota ludzi nieułożonych, bałwochwalczo wspierających i kibicujących a przede wszystkich kupujących bilety. To się podoba siedzibie PZPN.
Kulesza następny?
#kanalsportowy
  • 3
@grastanislaw: Tak, ale Brzęczkowi brakowało od zawsze dobrej gadki... dobrej nawijki brakowało też Fornalikowi, Smudzie, Majewskiemu a przede wszystkim Janasowi - oni nie mieli umiejętności żeby coś przykamuflować albo nadrobić poczuciem humoru.... za to złotoustymi, którzy potrafią perfekcyjnie nawijać makaron na uszy od zawsze byli nimi Michniewicz, Boniek, Sousa, Nawałka. Na konferencjach zawsze czuli się jak ryba w wodzie.
@pyczasty: jak co nowego może powiedzieć? Jak opędzlował szwedów, którzy piłkarze zawalili z Belgią (bo przecież nie trener), jakieś anegdotki ze zgrupowania, potem odebrać telefony z podziękowaniami za awans i dobrą robotę. Dwie godzinki zleciałyby szybciutko. Ale oczywiście niszczyciel dobrego humoru Jadczak znowu wtrącił swoje 3 grosze i znowu obejrzymy kabaret z pokrętnymi tłumaczeniami, np że zadzwonił do fryzjera bo żonę brzuch rozbolał. Ja tam z chęcią obejrzę.