Wpis z mikrobloga

@pelt: Gruby hajs. Za domenę w Polsce (bez hostingu) zapłaciłem bodajże 10 zł za cały rok. W drugim roku o ile pamiętam 60 zł ale tylko dlatego, że chciałem utrzymać tą samą domenę chociaż bez problemu móglbym znaleźć zbliżoną nazwę i ponownie zapłacić grosze.
@pelt:Masz rację ze stroną internetową, ale że to też jest na facebooku to nic złego, ale powinno byc stworzone w profesjonalny i jasny sposób a nie dwa zdania na krzyż między numerem telefonu a kiszonkami. Właściwie to mi się wydaje że takie ogłoszenie powinno być także i języku angielskim i kmerskim. A dwa z jakiej platformy social korzystają Azjaci? Facebooka? To powinno być wszystko głównie ustawione pod Azjatów( ogłoszenie na social
via Wykop Mobilny (Android)
  • 6
@roo-bin: @Pjoterrampampampam: Oczywiście rozumiem wasze argumenty, ale ja to tak dla żartu napisałem. Sensowna strona w internecie to podstawa w takim biznesie jak biura nieruchomości i wcale nie musi być droga. Choć w sumie jak zauważyłem Gapa to taki skąpiec-hipokryta. Szkoda mu kasy na kartę SD czy na klapki i kombinuje jak tu na nich zaoszczędzić, z drugiej stronie nie szkoda mu na całe paczki Cambodii...