@roo-bin: do tego interesu trzeba mieć gadane, wiedzę i znać przepisy, a nie być jak "niebieski ptak" Ale chwila do kogo jest skierowana ta oferta? Wszystkich? Tak? Ciekawe jak on się dogada jak ledwie duka, nawet translator mu nie pomoże. Ręce opadają. Ot co "Pan Byznesmen"
@pelt: Gruby hajs. Za domenę w Polsce (bez hostingu) zapłaciłem bodajże 10 zł za cały rok. W drugim roku o ile pamiętam 60 zł ale tylko dlatego, że chciałem utrzymać tą samą domenę chociaż bez problemu móglbym znaleźć zbliżoną nazwę i ponownie zapłacić grosze.
@pelt:Masz rację ze stroną internetową, ale że to też jest na facebooku to nic złego, ale powinno byc stworzone w profesjonalny i jasny sposób a nie dwa zdania na krzyż między numerem telefonu a kiszonkami. Właściwie to mi się wydaje że takie ogłoszenie powinno być także i języku angielskim i kmerskim. A dwa z jakiej platformy social korzystają Azjaci? Facebooka? To powinno być wszystko głównie ustawione pod Azjatów( ogłoszenie na social
@Pjoterrampampampam: Korzystają z facebooka - jest to najczęściej wybierana forma sprzedaży dupereli typu kosmetyki i asortyment w stylu "Mango zakupy". Ważny jest także LINE ale to raczej tylko jako komunikator i aplikacja umożliwiająca płatność w miejscach gdzie nie masz terminali do kart.
@roo-bin: @Pjoterrampampampam: Oczywiście rozumiem wasze argumenty, ale ja to tak dla żartu napisałem. Sensowna strona w internecie to podstawa w takim biznesie jak biura nieruchomości i wcale nie musi być droga. Choć w sumie jak zauważyłem Gapa to taki skąpiec-hipokryta. Szkoda mu kasy na kartę SD czy na klapki i kombinuje jak tu na nich zaoszczędzić, z drugiej stronie nie szkoda mu na całe paczki Cambodii...
Na Ukraińskim TikToku jest trend żeby dziewczyny opłakiwały swoich chłopów którzy umarli na wojnie – bardzo smutny widok, aż nachodzą refleksje po co Zełenski przeciąga tą wojne, a Europa jeszcze dozbraja Ukraińców aż wszyscy zginą... (╥﹏╥)
#raportzpanstwasrodka