Hej, podrzućcie proszę jakimś linkiem do dobrego uchwytu rowerowego na telefon do ~100 PLN. Na allegro pełno wszystkiego w różnych cenach bez opinii, a w sklepach do nawet 300 monet chcą..
Telefon mi trochę urósł i w poprzedni się nie mieści... aktualnie rozmiar 6,6" + grubsze etui, więc w sumie jakoś 6,7-6,8". Raczej nie będzie to agresywna jazda - asfalt, szuter, polne drogi..
@Emill: U mnie prosty GUB P10 wystarcza, zrobiłem z nim jakieś 1500 km. Aczkolwiek przy takich sztywnych uchwytach i jeżdżeniu po wertepach jest ryzyko, że z czasem optyka w telefonie padnie.
@Emill: Jeśli będziesz czasem jeździł bez telefonu to warto dokonać domowego upgrade'u. Wziąć sprężynkę z długopisu i nawinąć na prowadnicę. Bez tego pusty i nie skręcony będzie się tłukł na wybojach, a skręcanie do zera chwilę zajmuje.
@Emill: GUB G-85, chociażby za możliwość zamontowania na mostku na co P10 nie pozwala a cenowo jeden pies nawet G85 tańszy. Ten uchwyt trzyma jak diabli, te zagięcia są do niczego nie potrzebne.
Część druga bitwy. 4 minuty znamienitej zabawy. Rumińskie pięści vs miętki rogal. Byłoby szybciej jakbym zrobił szybciej. Cześć trzecia będzie może za pół roku #heheszki #rumun #crossmemizm #blender
Na allegro pełno wszystkiego w różnych cenach bez opinii, a w sklepach do nawet 300 monet chcą..
Telefon mi trochę urósł i w poprzedni się nie mieści... aktualnie rozmiar 6,6" + grubsze etui, więc w sumie jakoś 6,7-6,8".
Raczej nie będzie to agresywna jazda - asfalt, szuter, polne drogi..
#rower
Ten uchwyt trzyma jak diabli, te zagięcia są do niczego nie potrzebne.
@k3lt: no już trudno, będę musiał z tym żyć :)
@sargento: Wiesz nie chcę byś mnie dziś odebrał negatywnie ale z mojego naprawdę sporego doświadczenia na szosie to tak telefon będziesz mieć mokry.