Aktywne Wpisy

Lucky_Butterfly +368
kto nigdy nie jadł pizzy tego typu, ten niech się nie nazywa prawdziwym polakiem #pizza

Kryspin013 +184
Przesłuchajcie sobie całego fragmentu do końca. A następnie zobaczcie co Konfederacja #!$%@?ła XDDD
#bekazprawakow #konfederacja #bekazkonfederacji #budka #polityka #neuropa
#bekazprawakow #konfederacja #bekazkonfederacji #budka #polityka #neuropa

Idę w sobotę na ślub cywilny (na wesele już nie) jako członek delegacji z pracy. Uroczystość odbędzie się w miejscowym dworku, według prognoz pogody ma być 27 stopni.
Założę białą koszulę z kołnierzem button down, szare spodnie i brązowe buty żeglarskie.
I tu pojawia się moja rozterka - brać marynarkę? Czy mogę sobie darować sobie?
Schudło mi się "trochę" i nie zdążyłem jej wytaliować. Normalnie bym się nie zastanawiał, ale mam obawy, że będzie za bardzo na mnie wisieć i będzie to wyglądało gorzej niż brak marynarki.
Jak myślicie?
#modameska #ubierajsiezwykopem
@Verendal: No i właśnie o to mi chodzi. Nie zastanawiam się jak się będzie komponować z resztą ubioru, tylko czy nadal będzie to dobrze wyglądało jak jej nie założę.
@LichoToWie: Mam dwie pary brogsów i obydwie są już w fatalnym stanie. ¯\_(ツ)_/¯ W ub.
Drugą parę mam z niebieskiego zamszu, który jest już wypłowiały, ale nie próbowałem jeszcze ratować ich sprejem koloryzującym.