Wpis z mikrobloga

@Mojs: nie no to raczej go nie triggeruje bo tak wszędzie go nazywają przez materiał Netflixa który moim zdaniem rzucił także złe zdanie właśnie na niego mimo że sami się nie odezwali do niego o jakikolwiek komwntarz co jest w uj dziwne
@Nowakovsky: nie wiedziałem o #!$%@? chodzi, nie wiem czy nic nie wiedział czy "przymykał oczy", w sumie #!$%@?, ale pozwał Netflixa i gdzieś tam mówił, że "jego wizerunek mocno ucierpiał", więc to mogłoby go triggerować, szczególnie przez Reda który go po prostu #!$%@?ł, i to bardzo - widać było, że mu żyłka pulsuje.
@Nowakovsky: ( ͡° ͜ʖ ͡° )*:jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki, pracował dla gościa z Israela więc ( ͡° ͜ʖ ͡°) zdrajca narodu czy coś?
@Nowakovsky: Nieno, wg wielu wykopków rzymianie stoją za wszystkim ¯\_(ツ)_/¯ a co do rosyjskiej firmy, zależy, grząski temat, jeśli w jakiś sposób wspierasz gospodarkę Rosji to wg wielu wykopków - tak, jak najbardziej. Oczywiście, większość to tzw "przekąs", ja tam ufny, chociaż w większości przypadków #!$%@?.