Aktywne Wpisy
Gours +109
Wystarczyło odsunąć PiS od władzy i od razu mamy pozytywny impuls w gospodarce:
- zmniejszenie inflacji
- zmniejszenie bezrobocia
- mocny wzrost PKB (w 2023 było 0,2%, teraz raczej ponad 3%)
- drastyczny spadek luki vatowskiej (Tusk nie pozwala kraść) - z 15% to jednocyfrowego wyniku
- zmniejszenie inflacji
- zmniejszenie bezrobocia
- mocny wzrost PKB (w 2023 było 0,2%, teraz raczej ponad 3%)
- drastyczny spadek luki vatowskiej (Tusk nie pozwala kraść) - z 15% to jednocyfrowego wyniku
SynGilgamesza +240
Za PiSu wojsko było złe i można było po nim jechać, teraz wojsko jest uśmiechnięte i fajne
#4konserwy #neuropa #bekazlewactwa #bekazpodludzi #bekazlibka
#4konserwy #neuropa #bekazlewactwa #bekazpodludzi #bekazlibka
#spierdotrip #przegryw
Ehh...Typowy oskariat, czuję wyższość nad chłopem pańszczyźnianym i go ruga od razu niczym batem na polu, ehhh...Taki to żywot chłopów
Ja wiedział, wszystko ja wiedział, ehh...
@sxldsxxl: napisałem ci rozległą wiadomość, jakbym cię uważał od razu za kogoś gorszego to bym nawet na ciebie nie splunął więc się uspokój. Jesteśmy w przegrywie razem, nie ważne czy jestem „normikiem” czy nie. Moglibyśmy się kolegować na tagu ale wolisz mi pisać „wyjazd oski” wiec się chłop #!$%@?ł
Poza tym to smacznego, pszenicze fajny wybór na taka ciepla pogode
@Tigermass: Przegrywy to są ciekawe osobniki, maja swoje jakieś upatrzone wzorce, zamykają się w sobie, użalają się nad sobą a nic z tym nie robią. Jakiekolwiek inne podejscie do życia jest normickie i w ogóle nie ma co z tobą gadac. Faktycznie jest tez tak, ze jebią p0lki od najgorszych a potem i
Ehh... Ja wiedział, że oski z niego wyjdzie, ehh
:(
Dla chłopa wiatr w oczy tylko, śmiechu warte