Wpis z mikrobloga

• 2
@Stitch opona ma półtora roku 60 tysięcy km od nowości na tym aucie. Niestety w autach typu wywrotka opony się zdzierają szybciej niż w zestawie dalekobieżnym który na jednej parze zrobi spokojnie 180 - 200 tysięcy km
  • Odpowiedz
ten wpis udowadnia tylko jaką bandą motoryzacyjnych debili są wykopki
@pompel: szkoda tłumaczyć, i tak będą mówić że to slicki bo nie ogarniają że opona w autobusie nie musi mieć miliona rowków odprowadzających wodę bo nigdy się nie będzie toczyć z prędkością większą niż 60 km/h
  • Odpowiedz
@anteniarz: wskaźnik zużycia bocznego pokazuje, że jest jeszcze sporo gumy (opony w autobusach mają też założone użycie z boku ponieważ często ocierają się o krawężniki) - to są takie jakby 4 dziurki na bocznej ściance. Bieżnika od czoła nie widać więc ciężko coś powiedzieć. W czym jest problem?
  • Odpowiedz
@anteniarz: chłopie - ja bym na twoim miejscu po prostu usunął wpis ze wstydu, bo zrobiłeś z siebie zwyczajnie głupka, nie mając pojęcia jak powinna wyglądać taka opona, a nie jeszcze innych wyzywać ¯\_(ツ)_/¯ Ja wiem, że komunikacja we Wrocławiu to mem, ale no nie zabłysnąłeś tym razem i zamiast przyznać się do błędu to jeszcze mi ubliżasz.
  • Odpowiedz