Wpis z mikrobloga

@AleksandraLak: nawet w jakims wywiadzie widzialam urywek jak to Elizka nie chciala sie wypowiadac na temat zwiazku Zdzirow. Chyba jesli dobrze pamietam to dawala do zrozumienia, ze udaja. No wiadome. Tylko ich relacja jest prawdziwa ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@patrycja3123: raczej nie tylko Eliza i Jay maja takie zdanie o związku Zdzirow. Kasper i Laura też w wywiadzie wymijająco odpowiedzieli na to co sadzą o związku Kuby i Oliwi. Czyli może coś być na rzeczy
  • Odpowiedz
@agacix6: nie widziałam ich wywiadu, ale myślę że większość uczestników obstawia, że ściemniją nawet jeśli jest inaczej. Tak naprawdę to nawet żmija i jay mogą udawać aby się wybić ale przecież wszyscy wychodzą z założenia, że to niemożliwe bo ich łaczy prawdziwa relac¯\_(ツ)_/¯ja
  • Odpowiedz
@agacix6: widziałam ten wywiad i normalnie odpowiedzieli. Poza tym co mieli odpowiedzieć skoro Kapsel to przyjaciel Dominiki i mają codzienny kontakt a relacja z Kubą mu się poluzowala? Zapewne ona mu z jednej strony ryje banie i krytykuje ich relacje a z 2. nie chce jej zrobić przykrości mówiąc pozytywne rzeczy o ich relacji.
  • Odpowiedz