Wpis z mikrobloga

#kerbalspaceprogram

Misja o kryptonimie "Idiokracja".

Najbardziej prymitywna i udana wyprawa na księżyc + powrót ever.

Na obrazku główny bohater misji - kosmiczna świnia "Idiokracja", najbrzydsza i najbardziej niemająca prawa działać (a przy tym działająca) rakieta na Kerbinie. Choć przeczy to wszelkiej logice, stateczność tego mutanta jest wzorowa, zapewniając przy tym dużą moc przy konstrukcji złożonej z przydrożnego złomu za pomocą podstawowych technologii.

Cel misji:

Wystrzelić się bezpośrednio na księżyc, wylądować i wrócić.

Żeby nie było zbyt skomplikowanie, przeczekałem aż księżyc znajdzie się w odpowiedniej pozycji - tak by się rozpędzić bezpośrednio z Kerbinu i w niego #!$%@?ć ;D

http://imgur.com/a/T0vui

Brakuje co prawda screenu jak już dostałem się na orbitę Kerbinu i wylądowałem, bo zapomniałem zrobić. Byłem tak podjarany, że ten kretyński pomysł wypalił idealnie, że po prostu wyleciało mi z głowy.

Nagroda:

Ponad 300 science w sumie :D
Khaine - #kerbalspaceprogram

Misja o kryptonimie "Idiokracja".

Najbardziej prym...

źródło: comment_PHpEDeXYUjxoa2O5LMtQHRTUdAkpRrLL.jpg

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
@Khaine: Brawo za punkty. Pranie linijką po tyłku za nieprzygotowanie do lekcji!

Jak sobie poradzisz z kolejnymi misjami, jak nie chcesz się zabrać za robienie orbity?
  • Odpowiedz
@88mph: Czyli teraz pasowałoby jeszcze kilka razy polecieć na księżyc natłuc science? Bo co innego mogę zrobić? Kosmiczna świnia dalej niż do księżyca nie doleci.
  • Odpowiedz