Najbardziej prymitywna i udana wyprawa na księżyc + powrót ever.
Na obrazku główny bohater misji - kosmiczna świnia "Idiokracja", najbrzydsza i najbardziej niemająca prawa działać (a przy tym działająca) rakieta na Kerbinie. Choć przeczy to wszelkiej logice, stateczność tego mutanta jest wzorowa, zapewniając przy tym dużą moc przy konstrukcji złożonej z przydrożnego złomu za pomocą podstawowych technologii.
Cel misji:
Wystrzelić się bezpośrednio na księżyc, wylądować i wrócić.
Żeby nie było zbyt skomplikowanie, przeczekałem aż księżyc znajdzie się w odpowiedniej pozycji - tak by się rozpędzić bezpośrednio z Kerbinu i w niego #!$%@?ć ;D
Brakuje co prawda screenu jak już dostałem się na orbitę Kerbinu i wylądowałem, bo zapomniałem zrobić. Byłem tak podjarany, że ten kretyński pomysł wypalił idealnie, że po prostu wyleciało mi z głowy.
@88mph: Ten kretyński pomysł wypalił już prawie jakieś 2-3 razy i stwierdziłem, że nie spocznę, póki nie udowodnię, że nawet najgłupsze pomysły czasem działają :D
Na co wydać tego scienca, żeby znowu nie mieć bólu dupy, że jestem zacofany?
@88mph: Czyli teraz pasowałoby jeszcze kilka razy polecieć na księżyc natłuc science? Bo co innego mogę zrobić? Kosmiczna świnia dalej niż do księżyca nie doleci.
Nie pozdrawiam bezmózgów którzy osobie z ukraińskimi blachami wybazgrali samochód i przebili opony na jednym z podkrakowskich Taurusow, można nie lubić Ukraińców ale trzeba na prawdę mieć gówno zamiast mózgu by robić takie rzeczy losowej osobie której się nawet nie zna
Misja o kryptonimie "Idiokracja".
Najbardziej prymitywna i udana wyprawa na księżyc + powrót ever.
Na obrazku główny bohater misji - kosmiczna świnia "Idiokracja", najbrzydsza i najbardziej niemająca prawa działać (a przy tym działająca) rakieta na Kerbinie. Choć przeczy to wszelkiej logice, stateczność tego mutanta jest wzorowa, zapewniając przy tym dużą moc przy konstrukcji złożonej z przydrożnego złomu za pomocą podstawowych technologii.
Cel misji:
Wystrzelić się bezpośrednio na księżyc, wylądować i wrócić.
Żeby nie było zbyt skomplikowanie, przeczekałem aż księżyc znajdzie się w odpowiedniej pozycji - tak by się rozpędzić bezpośrednio z Kerbinu i w niego #!$%@?ć ;D
http://imgur.com/a/T0vui
Brakuje co prawda screenu jak już dostałem się na orbitę Kerbinu i wylądowałem, bo zapomniałem zrobić. Byłem tak podjarany, że ten kretyński pomysł wypalił idealnie, że po prostu wyleciało mi z głowy.
Nagroda:
Ponad 300 science w sumie :D
źródło: comment_PHpEDeXYUjxoa2O5LMtQHRTUdAkpRrLL.jpg
PobierzJak sobie poradzisz z kolejnymi misjami, jak nie chcesz się zabrać za robienie orbity?
Na co wydać tego scienca, żeby znowu nie mieć bólu dupy, że jestem zacofany?
źródło: comment_2cIpsDeMdi4DinZHRW72jfQ6x4ZpGVEH.jpg
Pobierz