Aktywne Wpisy
stanley___ +86
dariusz_94 +2957
Bożu, czekałem na niego z 2 godziny, aż usiądzie na tej ławeczce, którą ja chcę i którą ja wybrałem
W końcu się udało, skubaniec szybki jest. Mega jestem zadowolony, bo ciężko żulowi zrobić ładne zdjęcie. Wybaczcie ze wrzucam zdjęcie aparatu, ale prosto z terenu, później wrzucę po obróbce ;D W rogu widać jaki crop, bo bliżej nie chciał siadać xD
#fotografia #zwierzaczki #przyroda #smiesznypiesek #tworczoscwlasna #heheszki #pdk
W końcu się udało, skubaniec szybki jest. Mega jestem zadowolony, bo ciężko żulowi zrobić ładne zdjęcie. Wybaczcie ze wrzucam zdjęcie aparatu, ale prosto z terenu, później wrzucę po obróbce ;D W rogu widać jaki crop, bo bliżej nie chciał siadać xD
#fotografia #zwierzaczki #przyroda #smiesznypiesek #tworczoscwlasna #heheszki #pdk
@fantomasas: Była...Tyle tylko, że równie dobrze możemy machnąć takie śmieszkowe obrazki o generałach Włodzimierzu Zagórskim i Tadeuszu Rozwadowskim, z tą różnicą, że wtedy będziemy pisali o ofiarach PPSowskiej nagonki.
@Aleksander_Newski: (#) Którzy historycy puentują
Nie chcę (ani nie potrafiłbym) bronić tezy o obarczaniu kogoś odpowiedzialnością albo o zwalnianiu z niej. To już dyskusja stopień wyżej. Sam, kiedy mam
I to coś zmienia? Czyni tradycję piłsudczykowską mniej zhańbioną od endeckiej? Tylko dlatego, że w przeciwieństwie do obozu narodowego oni mieli realną władzę i nie musieli bawić się w "zagęszczanie atmosfery" i mogli