@Opportunist: czemu maja pretensje? Po pierwsze nie wolno rozmawiać o finale, Po drugie i tak już wygrali, Po trzecie nie zależy im na finale, A po czwarte nie zależy im na finale
@Opportunist: no jej mina w końcu szczera,pokazująca emocje,no bezcenna i to tylko dlatego że Żmija miała finał w doopie,miała wywalone a tu proszę jak ten finał wlazł jej do doopy to jak widać zabolało ( ͡°( ͡°͜ʖ( ͡°͜ʖ͡°)ʖ͡°) ͡°) no to siup w nasz dziób, za ten finał bez kolejnej żmijowatej ,,wredoty'' której
@Amikamamy: Jej było przykro, że w tym finale nie stanie bo była tego pewna a nie że odchodzi z hotelu od ludzi, z którymi tyle czasu „spędzała” bo tak naprawdę miała na nich wszystkich wywalone i jak widać pod koniec nawet nie chciała się ze wszystkimi pożegnać XD Z resztą wiele razy mówiła np jak odpadł Michał, że „i co teraz będę musiała z nimi siedzieć i spędzać czas bo nie
@Opportunist: ale ja to wiem że ona ma wyj...e na każdego tam total, żal jej doope ściskał bo pomimo że się ślizgała cały czas, tylko dlatego że była z JJ w parze czuła się nietykalna wręcz,pewna wygranej-finału a tu zoong i wypad szkoda mi tylko JJ,serio mi go żal ,gdyby był z kim innym jak nic miał największe szansę na finałową ścieżkę lojalności
#hotelparadise
Po drugie i tak już wygrali,
Po trzecie nie zależy im na finale,
A po czwarte nie zależy im na finale
i to tylko dlatego że Żmija miała finał w doopie,miała wywalone
a tu proszę jak ten finał wlazł jej do doopy to jak widać zabolało ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
no to siup w nasz dziób,
za ten finał bez kolejnej żmijowatej ,,wredoty'' której
żal jej doope ściskał bo pomimo że się ślizgała cały czas, tylko dlatego że była z JJ w parze czuła się nietykalna wręcz,pewna wygranej-finału a tu zoong i wypad
szkoda mi tylko JJ,serio mi go żal
,gdyby był z kim innym jak nic miał największe szansę na finałową ścieżkę lojalności