Aktywne Wpisy
Joxek +69
Też się pogodziliscie z swoimi gruzami przez obecne ceny aut? xD
Mam auto z fabrycznym #lpg z 2012 r. Od początku w rodzinie, bezwypadkowe. Jakby nie patrzeć auto ma 12 lat i normalnie zmieniłbym na coś świeższego, ale jak popatrzyłem na obecne ceny używanych aut i jak na przeglądzie diagnosta potwierdził że spodni próg zdrowe. To naprawiłem klimę, zrobiłem sprzęgło, kupiłem nowe wielosezonowe opony i parę innych #!$%@? eksploatacyjnych i będę nim
Mam auto z fabrycznym #lpg z 2012 r. Od początku w rodzinie, bezwypadkowe. Jakby nie patrzeć auto ma 12 lat i normalnie zmieniłbym na coś świeższego, ale jak popatrzyłem na obecne ceny używanych aut i jak na przeglądzie diagnosta potwierdził że spodni próg zdrowe. To naprawiłem klimę, zrobiłem sprzęgło, kupiłem nowe wielosezonowe opony i parę innych #!$%@? eksploatacyjnych i będę nim
magnetotonieja +79
#mecz #heheszki #pasta #austria
Austria: Najszczęśliwszy Naród w Europie:
Według Eurostatu z danych z 2022 roku, Austria jest najszczęśliwszym krajem w Unii Europejskiej. Jakże to może dziwić? Bo przecież współczesnym Austriakom nie brakuje powodów do radości, mając na wyciągnięcie ręki zarówno Alpy, jak i najwyższy standard życia w Europie. A czy może Austriakom zawsze sprzyjało szczęście – od korzystnego położenia geograficznego, przez historię pełną sprytnych manewrów i zaskakujących zbiegów okoliczności, aż po
Austria: Najszczęśliwszy Naród w Europie:
Według Eurostatu z danych z 2022 roku, Austria jest najszczęśliwszym krajem w Unii Europejskiej. Jakże to może dziwić? Bo przecież współczesnym Austriakom nie brakuje powodów do radości, mając na wyciągnięcie ręki zarówno Alpy, jak i najwyższy standard życia w Europie. A czy może Austriakom zawsze sprzyjało szczęście – od korzystnego położenia geograficznego, przez historię pełną sprytnych manewrów i zaskakujących zbiegów okoliczności, aż po
Tradycyjnie - nie trzymam w napięciu i od razu przechodzę do wyników. Neuropki są niemal dwa razy częściej skore do wykopywania znalezisk krytycznych o PiS i ponad 20 (dwadzieścia!) razy mniej skłonne do zakopywania takich znalezisk w porównaniu z konserwami z listy służącej spamowi #konfederacja
Konkretnie - na 50 sprawdzonych znalezisk każde znalezisko:
Krótko mówiąc - tezę o "NeuroPiSie" można o kant dupy rozbić, a konserwy szukające popleczników PiSu powinny przyjrzeć się swojemu środowisku ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°).
Szczegóły "analizy":
#bekazprawakow #bekazkonfederacji #bekazpisu #wykop #neuropa #4konserwy #polityka
6675353 - wykopało neuropków: 30, wykopało konserw: 14
6675341 - wykopało neuropków: 20, wykopało konserw: 13
6675089 - wykopało neuropków: 27, wykopało konserw: 12
6674369 - wykopało neuropków: 28, wykopało konserw: 12
6673581 - wykopało neuropków: 43, wykopało konserw: 32
6673037 - wykopało neuropków: 24, wykopało konserw: 13
6672439 - wykopało neuropków: 52, wykopało konserw: 49
6671299 - wykopało neuropków: 45, wykopało konserw: 43
6675353 - zakopało neuropków: 0, zakopało konserw: 3
6675341 - zakopało neuropków: 2, zakopało konserw: 3
6675089 - zakopało neuropków: 0, zakopało konserw: 1
6674369 - zakopało neuropków: 0, zakopało konserw: 0
6673581 - zakopało neuropków: 0, zakopało konserw: 0
6673037 - zakopało neuropków: 0, zakopało konserw: 0
6672439 - zakopało neuropków: 0, zakopało konserw: 0
6671299 - zakopało neuropków: 0, zakopało konserw: 0
@MglawicaKraba: Neuropa i PiS zawsze razem ponieważ PiS razem z lewicą głosują na te same zamordystyczne ustawy. Pomyliłeś się u podstaw.
@Patrick_Bateman: Ty, ale wiesz, że to jest portal z kotami. Znaczy jest jeszcze @div037 ale z POTĘGĄ neuropy to naprawdę Wam bije ( ͡º ͜ʖ͡º)
O hive mind nawet nie wspomnę, bo to akurat ktoś inny dawno temu obalił (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@officer_K: ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Nie_RabarbaR: przecież ten patok0nfiarz niju nie usuwał konta ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Parafrazując scenę z filmu "the doors" - nikt gościu swojej matki nie będzie tutaj w moim wpisie r..hać (✌ ゚ ∀ ゚)☞