Aktywne Wpisy
johnmaverick +4
siema! mieszkam w samym centrum, woda podniosła się błyskawicznie o metr, zalewa już niektóre zejścia, podesty, schody, dostałem info w nocy od służb, że zalało most w marszowicach, jest zamkniety, woda sie przelewa, na treśnie pokazuje dopiero 450 cm, ale tutaj widac róznice, woda zapiernicza duzo szybciej i wyżej niz jeszcze kilka godzin temu
#wroclaw #powodz
#wroclaw #powodz
abecedee +11
#powodz na żywo w TVP info strażak chwali fundusz Ziobry. Gmina Brzezina.
Pre-Attack 1 aUST = 0.01827712143 LUNA
Pre-Attack 1 LUNC = 1.034735071 LUNA
Post-Attack 1 USTC = 0.02354800084 LUNA
Post-Attack 1 LUNC = 0.000015307927 LUNA
#kryptowaluty
Komentarz usunięty przez moderatora
@Omicron: tak są bez winy bo kto ci kazał to kupować? plus gdyby włączyli wszędzie handel bez pewności co będzie z tym forkiem i tak dalej to ludzie by też byli w-------i. W sensie CZ jest bez winy bo ten pan kwoka to o-----ł całkiem ciekawy wałek jeśli
Inaczej. Rozumiem podbitke spekulacyjną, sam się zastanawiałem, czy nie wrzucić tam tysiaka, ale czytałem Twittera tego twórcy i wynikało z wpisów jasno, że zrobią forka. To oznaczało jedno -wejscie to byłoby utopienie kasy
@Omicron: xd k---a, że ja nie zapisuje tych kwiatków co tutaj ludzie wypisują. Mi się nie chce tego teraz szukać ale przejrzyj sobie tag na wykopie albo na twiterze tak z tydzień do tyłu i zobaczysz co tam ludzie ciekawego pisali.
ci co kupili za jakiś ułamek, po chwilowym rushu zrobili te 2000% :)
zresztą nie o to piję, te 80zł to ciul z tym, ale Do Kwon i CZ Binance dopuścili by ludzie tam w-----i $1,6 mld po "ataku" i teraz mają mieć jakiś ułamek, fork to zły pomysł :)
co powinien zrobić CZ? Zamknąć handel, ale też pogonić Kwona z platformy i nie zezwalać na żadne dziwne forki
Zresztą CZ od początku mówił, że fork to zły pomysł i Lunę należało spalić. Większość coinów nie należała do ludzi, a została wygenerowana z d--y przez ten algorytm
w końcu binance to największa giełda, więc nie okażą trochę rigczu ;)
@Omicron: czyli czyje one były? plus nie z d--y bo każdy ogarnięty człowiek wiedział, że tak ten algorytm
ułamek wartości nowej luny
@Amelcio: oczywiście, że nie trzeba było. Nie trzeba było jej w ogóle posiadać. Ba nie musisz nic wiedzieć o krypto i ten snapshot nadal będzie ok. Ale ty nic z niego nie dostaniesz.
K---a Amelcio jesteś w krypto dłużej niż ja i nie