Wpis z mikrobloga

@kicioch:

mąka (powiedzmy, że biała albo max. 50-50 z razową)

-mleko roślinne (możesz zrobić sama, np. z migdałów)

-PŁATKI OWSIANE (nie, to nie przypadkowy caps lock płatki są bardzo ważne, dlatego są dużymi oznaczone sprawiają, że ciasto jest zwięzłe, jednolite, a naleśniki elastyczne, nie rozpadają się)

-olej

-woda

-szczypta soli

@Fandicaprio: najbardziej lubię z kapustą i grzybami, a do tego barszczyk :D!

@Logan00: coś Ty... Staram się unikać chemii.
@anonim1133: Nie ograniczam się... Jem to co lubię i to co mi smakuje :)

@gugas: Pestki dyni, słonecznika, orzechy ( włoskie, nerkowce, orzeszki ziemne :P ), amarantus, brokuł, kalafior, kiełki. Niedoborów nie mam, co jakiś czas się badam pod tym kontem. Wciąż uważam, że moja wiedza odnośnie dietetyki jest niewystarczająco duża więc wolę się upewniać :)