@LobuzKochaMocniej: Nie wiem co to jest zimne torfowisko bo gram po angielsku ale z modem Map Designer zrobisz co chcesz. Przy okazji polecam też Map Reroll żeby móc sobie wybrać tę idealną mapkę.
@Jake_921: To chyba w angielskiej wersji "cold bog". Próbowałem Map Reroll, ale ona tylko zmienia położenie poszczególnych skladników mapy, a nie dodaje ewentualnie inne ( ͡°ʖ̯͡°) Sprawdzę ten Map Designer.
@LobuzKochaMocniej: Ano, Map Reroll nie zmienia parametrów generowania mapy, jedynie daje ci innego seeda na podstawie którego ona jest generowana. Najpierw ustaw sobie w Map Designerze co tam chcesz i zacznij nową grę. Jeśli ci nie będzie pasować to możesz zmieniać parametry Designera i wtedy Reroll da ci już nowe mapki bez konieczności zaczynania nowej gry.
Dodam jeszcze że w ustawieniach Map Rerolla jest jakaś opcja odnośnie tego jak wyglądają preview
@LobuzKochaMocniej: w sumie dziwnie, ale to musi być tylko tam gdzie są jakieś górki/góry. ja i tak gram tak, że cała mapa to nuclear wasteland ( ͡°͜ʖ͡°)
#rimworld
Dodam jeszcze że w ustawieniach Map Rerolla jest jakaś opcja odnośnie tego jak wyglądają preview