Aktywne Wpisy
9HYx +655
Mam dobry dzień, więc chciałbym zrobić #rozdajo - 2 x 50PLN na zakup #ksiazki z dowolnej księgarni internetowej. Moim zdaniem należy wspierać promowanie czytania gdzie tylko się da, więc mały gest ode mnie. Jeśli chcesz wziąć udział to zostaw plusika i jakikolwiek komentarz. Losowanie zwycięzców jutro o godz. 16:00, powodzenia.
tiritto +63
Gdyby mi ktoś 2 lata temu powiedział, że będę jedną z tych ksenofobicznych łajz, mówiących, że Ukraińców trzeba wywalić, niech sobie wracają do siebie, to bym nie uwierzył. A tutaj proszę, właśnie do tego stadium już dotarłem. Jedziesz sobie w kolejce, ktoś ogląda filmiki na pełnym głośniku — oczywiście wszystko w języku ukraińskim. Przeglądasz w internecie filmiki rowerzystów, a jak trafisz taki, gdzie jakiś rowerzysta wyskakuje z ryjem na innych, gdzie sam
https://k-politika. ru/smogut-li-polskie-voennye-pomeshat-rossijskoj-specoperacii/
Na Ukrainę przybyły dwa polskie bataliony piechoty, żeby walczyć z ruskimi ( ͡° ͜ʖ ͡°) A polskie jednostki od dawna są na Ukrainie w Kijowie. W dodatku polskie wojska wyposażone są w amerykańskie pojazdy pancerne i po 4 armaty przeciwczołgowe radzieckie Rapier T-12 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ciekawe kto to przebije i czym? Bo odlatują dalej niż wieżyczki ich czołgów.
#prasarosyjska #wojna #ukraina #rosja
Tworzą nam nawet nowe rodzsje wojsk ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Floooki: czy ty się kolego aby trochę nie zapędziłeś? Pytasz kiedy "zrozumiemy", że to nie ludzie? Że są wszyscy "do uśpienia"? Jeśli tak ich nie lubisz, to po co im dajesz niepodważalne powody, aby mogli cię nazywać nazistą? Weź to usuń.