Wpis z mikrobloga

@kipman1: Nic złego xD Robiła mu wyrzuty, że za nią nie płakał jakby była niewiadomo kim dla niego a że on ją lubił to nie chciał jej zranić za to ona go chciała, widać kolejna psychopatka co lubi jak się ludzie tłumaczą i ciężko jej zrozumieć, że bawienie się kimś szczególnie jak jest po % jest po prostu żałosne
@Opportunist: spokojnie to tylko program tv - przeżywasz jak mrówka okres - po pijaku z głupiego gadania wyszły płaczliwe sceny Zdzira. Widać że chłopak tłumi w sobie jakieś emocje do WIki i tyle - alkohol je tylko wydobył.
@Rosalinea: mnie bardziej zawiodła Elizka niż Wiktoria. Pierwsza niezbyt fajnie potraktowała Jaya chociaż nie wiemy jak wyglądały ich dalsze rozmowy - równie dobrze wszystko mogli wyjaśnić sobie pół godziny później a już tego nie pokazali, ale tego nie wiemy. Jeśli chodzi o Wikę to wg mnie nie zrobiła nic złego - po prostu głupie gadanie - nie można wszystkieg o brać na poważnie jak wszyscy pili alkohol a ściana płaczu powstała
@Opportunist: Masz na myśli że Zdzir z WIką też nie musiałby spędzać czasu i z nią rozmawiać tak jak z Oliwką? O takiej relacji mówisz? No to masz rację - takiej relacji jak z Oliwką to z pewnością z Wiką by nie miał.
@Opportunist: na bieżąco oglądam lajwy - 90% czasu w ciągu dnia (lajwowego dnia) Zdzir spędza z innymi osobami - głównie z Wiką lub Domi - z Oliwką tylko śpi. To nie opinia - to fakt. Świetnie się odpalasz pod każdym możliwym postem na tagu ale to że napiszesz 50 komentarzy nie sprawi że twój głos będzie bardziej słyszalny.
@kipman1: Też oglądam i lajwy i bonusy i odcinki extra i widzę, że Kuba głównie spędza czas z Oliwą, Wiką i Kasprem, poza tym też spędza czas bez niej bo nie są toksyczną parą w stylu bliźniaków syjamskich, ale widzę zazwyczaj, że jak np grali w piłkę w basenie to byli razem itd Dominiki w ogóle nie widzę przy Kubie, raczej jej unika
@kipman1: takim ludziom nie przemówisz, mam wrazenie ze ten gang obrony oliwii bierze się z jakiś osobistych przeżyć, bo to jest aż niezdrowe żeby na tyle wypierać rzeczywistość i wręcz wmawiać ze jest inaczej, mimo materiałów live. Może one tez zostały tak potraktowane przez faceta, zostały zlane mimo seksu i narzucania się, zabujaly się a facet miał je w d, wiec czują jakieś odzwierciedlenie tego i solidarność z oliwia, ale jednocześnie
@sesame0il: To wy nie rozumiecie, że można kogoś lubić kogo wy nie lubicie i to nic dziwnego. Także proszę mi tu nie insynuować jakbyś mnie znał czy mnie poniżać lub pisać jakieś brednie na mój temat, wypowiadaj się na temat uczestników bo takie ataki personalne to coś co na tym tagu jest NIEPOTRZEBNE.

Co do Kuby i Oliwii to w dupie Kuba ma Dominikę a ja za nią nie przepadam także
@Opportunist: jedna sprawa jest mieć inne zdanie na jakiś temat/lubić inne osoby, a druga naginać rzeczywistość i próbować kreować w nich jakąś romantyczną relacje, jak czarno na białym widać wyjebke Kuby i jak bardzo to jest jednostronne ze strony oliwki. Tak, Dominikę tez ma w dupie, podobnie jak każda dziewczynę chyba xd (oprócz wiki ewentualnie) on chce żeby dziewczyny za nim skakały i tak tez się dzieje.