Wpis z mikrobloga

Świadkowie: Depp był agresywny, miał problemy z panowaniem nad gniewem. 8 osób potwierdziło obrażenia u Amber. Kolejne 8 zeznało, ze nie kontrolował gniewu. 2 widziało jak Depp atakuje Amber. Jego psychiatra zeznał, ze miał dwubiegunowa i problemy z panowaniem nad sobą. Aktorka Barklin zeznała, ze był chorobliwie zazdrosny i rzucił butelka w jej kierunku.

Wykopki: TY JESTEŚ JEBNIETA xddd

No tak, ja, przecież nie Depp xD

Pobierz podomka - Świadkowie: Depp był agresywny, miał problemy z panowaniem nad gniewem. 8 o...
źródło: comment_1652994583FlngexwIveHHsa8Py3hsEB.jpg
  • 20
Dobra, Sry, ale idz sobie szerzyć te teorie w jakimś wątku dla szurow. Typ mi wyjechał z jakimś trójkątem, którego nikt nie udowodnił, a każdy zaprzeczył xd
@Maatej: Depp przyznaje się na nagraniach i w SMS do przemocy. 2 świadków zeznało, ze widzi jak ja atakuje. Kolejne 7 widziało obrażenia. Nie bądź naiwny. Tego już największy idiota nie kupi.
@podomka XD dwóch świadków siostra która ja broni i była przyjaciółka którą czyta z kartki xd. No tak a ile osób od Deepa widziało jego obrażenia ? Ile świadków widziało jak go biła. Co Ty #!$%@? xd. Powodzenia przypominam nie ma nagrań filmów jak Deep bije Heard a proces jest o zniesławienie. Obejrzałeś/obejrzałaś juz filmik ochroniarza? Czy dalej będzie #!$%@?ć bajki bo coś Ci się nie zgadza?
@podomka XD dwóch świadków siostra która ja broni i była przyjaciółka którą czyta z kartki xd. No tak a ile osób od Deepa widziało jego obrażenia ? Ile świadków widziało jak go biła. Co Ty p******z xd. Powodzenia przypominam nie ma nagrań filmów jak Deep bije Heard a proces jest o zniesławienie. Obejrzałeś/obejrzałaś juz filmik ochroniarza? Czy dalej będzie p*****ć bajki bo coś Ci się nie zgadza?

@Maatej: Oho,
@podomka a jak znajdzie się dowód, że ja uderzył to wtedy pogadamy przypominam 2 uderzenia jedno przy siostrze był tam ochroniarz. Drugie przy przyjaciółce która do swojego wtedy męża powiedziała, że Deep uderzył je obie. A potem na zeznaniach mówiła, że nigdy nie widziała, żeby Deep uzyl przemocy wobec niej. Coś jeszcze jakcyś inni świadkowie albo nagrania