Wpis z mikrobloga

Ja współczuję Karolinie - wg mnie to ofiara produkcji która podkręciła ją do granic możliwości bo chciała zrobić show, ofiara Kapsla bo zachował się jak ch#j oraz ofiara samej siebie bo wkręciła sobie że Kapsel na nią czeka w hotelu.
Można nie trawić jej głosu i zachowania ale uczciwie wygrała konkurencję - wygrała swoją szansę i trzeba to uszanować.
Wg mnie Karolina podejdzie do Zdzira z prostego względu - zadała pytanie o Wikę - odpowiedź potwierdziła że Wika wobec niej jest ok, zatem wydaje się że nie zrobi jej pod górkę.
Bardziej ciekawe jest czy Kapsel i Zdzir nie dogadali się na jakieś roszady, chociaż możliwości wydaje się że jest bardzo mało.
#hotelparadise
  • 8
@kipman1: ale ja nie nawiązuje do tego czy jest obecnie grubsza czy nie,ale do tego że Karo cały czas uważała i nadal uważa że tam w HP jest najatrakcyjniejszą laską, bo każdy facet od początku chciał tylko ją i z nią,o czym sama nie raz mówiła uczestnikom czy na setkach
dlatego napisałam że gdyby spuściła ,,parę'' to może w końcu by zrozumiała czy przyjeła do wiadomości że są tam również atrakcyjne
@Amikamamy: ale tak było przecież na początku - każdy facet chciał być z Karoliną - Kapsel, Kamil, Michał i Grześ celowali w jej piżamkę - wszedł Sevag to też ją wybrał - miała dziewczyna powodzenia na początku programu - nie zakłamujmy rzeczywistości że było inaczej. Ok w programie nie było jeszce takich torped jak Eliza czy Wika, ale jakimś zbiegiem okoliczności sporo facetów chciało być z nią w parze.
Ja nie
@kipman1: nawet jak była Eliza i Wika, to Kuba, Rafał i Mateusz tez próbowali z Karoliną. Ja nie uważam, że próbowała Kaspra przekonać do siebie bo myśli, że jest taka zajebista, tylko dlatego, że się zadurzyła, zależało jej i po długim czasie oczekiwania w samotności bardzo chciała być znowu szczęśliwa
@kipman1: tak chciał.ale ona nie raz sama podkreślała że w życiu realnym też ma tak że faceci za nią ,,lataja''
tak czy owak nie uważam że ona ,,gra''nie jest sobą,jest sobą aż za bardzo i to niemal ,,narcystyczne podejście'' do siebie spowodowała taką załamkę
przecież nawet po powrocie pomimo że Kapsel głośno wyraźnie jej mówiła że nie chce być z nią ,nie będzie ,powiedział nawet ż eona go wqrwia to Karo
@kipman1 jak Kuba szedł na rozmowę Kasper powiedział do niego, że ma mówić że Karolina ma wybrać jego ( Kubę), na co Kuba że dzięki kocham cię brat coś takiego. Myślę że coś jest ustawione i mam nadzieję, że Oliwka nie poleci. A jeśli tak, to że Sevag (liczę na jego powrót) ją uratuje. Lub Wike ( ją też polubiłam a na początku pisałam o niej ' ta co chodzi jak kij
@mi_chelle: zgadzam się - słowo klucz zadurzyła się - dlatego nie mogę miec do niej pretensji że się zadurzyła - mi się wydaje że była z ty szczera sama ze sobą pomimo tego że patrząc z boku postępowała jak z klapkami na oczach. Bardzo trafne spostrzeżenie.

@Amikamamy zauważ proszę i piszę to całkowicie poważnie że do HP generalnie idą osoby które są urodziwe i muszą mieć świadomość swojej urody. W życiu