Aktywne Wpisy
Ja mam pytanie do zwolenników k2/ bk0 a szczególnie podatku od kolejnych posiadanych nieruchomości.
Bk2 przyniósł wzrost cen wynajmu i mieszkań o X%
bk0 tak samo #!$%@? gospodarkę.
Teraz mówi się o podatku od kolejnej nieruchomości. Moje pytanie brzmi, skąd macie pewność ze osoba mające 3-4 nieruchomości mająca z wynajmu lekką ręką 10-12k nie przerzuci kosztów podatku na wynajmujących? Bo mieszkanie w centrach dużych miast to inwestycja i nie będzie mu się
Bk2 przyniósł wzrost cen wynajmu i mieszkań o X%
bk0 tak samo #!$%@? gospodarkę.
Teraz mówi się o podatku od kolejnej nieruchomości. Moje pytanie brzmi, skąd macie pewność ze osoba mające 3-4 nieruchomości mająca z wynajmu lekką ręką 10-12k nie przerzuci kosztów podatku na wynajmujących? Bo mieszkanie w centrach dużych miast to inwestycja i nie będzie mu się
Co się stanie po wprowadzeniu dodatkowego podatku dla osob które mają 2 lub więcej nieruchomości?
- Ceny zmaleją, będzie wysyp tanich mieszkań 28.0% (33)
- nieznaczny wzrost sprzedaży pustostanów 25.4% (30)
- przerzucenie podatku na wynajmującego 46.6% (55)
mango2018 +154
To jak dziś zagłosowała #konfederacja , nie ma absolutnie żadnego znaczenia, bo jakie znaczenie może mieć głosowanie, w którym twój głos nic nie znaczy?
Jestem przekonany, że gdyby PiS+Konfederacja razem mieli większość, to dziś byśmy usłyszeli kwieciste i piękne wystąpienie Mentzena o konieczności chronienia polski przed eurokołchozem, o konieczności chronienia Polski przed lewicą, o konieczności chronienia dzieci przed skrajnie szkodliwą ideologią LGBT, o tradycji i wartościach chrześcijańskich i mimo, że nie zgadzają
Jestem przekonany, że gdyby PiS+Konfederacja razem mieli większość, to dziś byśmy usłyszeli kwieciste i piękne wystąpienie Mentzena o konieczności chronienia polski przed eurokołchozem, o konieczności chronienia Polski przed lewicą, o konieczności chronienia dzieci przed skrajnie szkodliwą ideologią LGBT, o tradycji i wartościach chrześcijańskich i mimo, że nie zgadzają
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link