Aktywne Wpisy
ZenujacaDoomerka +53
W ogóle fascynuje mnie istnienie osób co kochają Marvela i star wars.
Tych ludzi się powinno od społeczeństwa normalnego odseparować.
To nie są normalni ludzie. Normalny dorosły nie idzie oglądać filmu o tej samej treści po raz tysięczny i mówi wow ale super.
Ciągle to samo - jest bohater, drama a potem znów dobro zwyciężyło xD
To są jakieś uposie po prostu a nie ludzie. Jedyne do kogo to może przemawiać to
Tych ludzi się powinno od społeczeństwa normalnego odseparować.
To nie są normalni ludzie. Normalny dorosły nie idzie oglądać filmu o tej samej treści po raz tysięczny i mówi wow ale super.
Ciągle to samo - jest bohater, drama a potem znów dobro zwyciężyło xD
To są jakieś uposie po prostu a nie ludzie. Jedyne do kogo to może przemawiać to
KingaM +11
Serio, #orange? Przecież to święto ma głębokie znaczenie religijne dla wielu osób, a Wy postanowiliście robić z tego jaja dosłownie i w przenośni. To jest jakieś kurwskie lekceważenie wolności religijnej i świętości tradycji. Co będzie następne? Cyfrowe noszenie palm w Wielki Tydzień? Albo cyfrowe chodzenie na msze? Może e-palenie ziółka przez rastuchów które przecież jest ich sakramentem albo darmowe gigabajtu z okazji obalenia reżimu.
Ja wiem, że to tylko zabawa
Ja wiem, że to tylko zabawa
A tutaj pojawiają się takie pato gale, gdzie po 3 msc przygotowań jutuberzy inkasują tyle ile oni zarobią w rok.
Tak wiem, że społeczeństwo woli wydać kasę i oglądać jak ich pato idole się leją po mordach a nie sprawdziwy sport .
Cóż zostaje im chyba tylko stanie na bramce w klubie i handel towarem( ͡° ͜ʖ ͡°)
#sport #mma #famemma #highleague #przemyslenia
W innych
Każdy pro zawodnik, który na to narzeka jest po prostu debilem, który nie rozumie, że nie płaci się za umiejętności i staż treningowy. Nie ma w tym absolutnie nic dziwnego, że influencer dostaje 100 razy więcej pieniędzy, bo generuje 100 razy większe zasięgi. I tyle.
#!$%@? jakieś głupoty, że ludzie chcą oglądać niższy poziom, "by im się mózgi nie przegrzały". Nie. Jakby wyszedł jakiś noname, który by #!$%@? umiał nikt nie chciałby go oglądać. Nie
@XIONC_CI_MORDE_LIZAL: XDDD
chyba za bardzo nie wiesz o czym piszesz prawda ?
Każdy szanujący się zawodnik narzeka ile się tylko da na patogalę, że #!$%@?ły ten sport po całości. Patrz jak wypowiada się J.Błachowicz o tym gównie.
Trenuje co prawda siłowo ale obok jest oktagon i z tego
Pewnie łapią focha na świat i się obrażają jaki to on nie jest sprawiedliwy.
Mówisz o MMA, gdzie wcale nie jest aż tak źle, co mają powiedzieć np trójboisci siłowi gdzie też muszą całe życie podporządkować pod to, farmakologia, dieta, ciągle kontuzje, ciężkie treningi, a mimo to zarabiają znacznie mniej niż tacy profesjonalni zawodnicy MMA, ba - trzeba być już naprawdę dobrym żeby w ogóle zarabiać. Też mają rzucić focha
zamiast sportów walki można by wstawić każdy inny sport i dalej większą oglądalność mieliby znani ludzie go uprawiający a nie sportowcy na przeciętnym poziomie mimo że podporządkowują temu życie..
świat nie jest sprawiedliwy i trzeba się z tym pogodzić bo użalanie się nic nie daje a tylko szkodzi
Oglądanie kogoś jak się bije tylko dlatego że jest jakimś patostreamerem. Idealizowanie celebrytów to serio rak.
Po drugie: Kto ich idealizuje? Po prostu jak lubię kogoś oglądać, jest dla mnie ciekawą osobą to również zaciekawi mnie jak sobie poradzi w sportach walki. Jaki progres poczyni po profesjonalnych przygotowaniach (bo tak trenują - robią po 10-12 jednostek treningowych w tygodniu). Nie rozumiem co jest ciężkiego w zrozumieniu tego.