Aktywne Wpisy
elozapiekanka +233
W szkole miałem typa ktorego matka skończyła liceum z moją matką i miałem porównanie co do zycia
Koleś jeździł z ojcem na mecze, wakacje, do aquaparku ( mieszkamy koło Niemiec więc tam jeździł) co chwilę remont pokoju
Dodam że w szkole zawsze miał hajs żeby coś kupić na śniadanie a nie gówno kanapki
McDonald's czy firmowe napoje, serki Monte a nie #!$%@?
Matka kupowała czokoszoki i mówiła że to lepsze niż oryginal
Koleś jeździł z ojcem na mecze, wakacje, do aquaparku ( mieszkamy koło Niemiec więc tam jeździł) co chwilę remont pokoju
Dodam że w szkole zawsze miał hajs żeby coś kupić na śniadanie a nie gówno kanapki
McDonald's czy firmowe napoje, serki Monte a nie #!$%@?
Matka kupowała czokoszoki i mówiła że to lepsze niż oryginal
ZenujacaDoomerka +26
Zaczęłam czytać w internecie wątek onlyfanowski
Skąd się biorą tacy ludzie?
Chłop np w związku i wydaje 2000 dolarów na OF, daje swojej kobiecie na urodziny zabawkę i okazuje się, że ta zabawka przyszła jako darmowy prezent do dużego zamówienia dla onlyfansiary xD
Kolejna ponad 5000dolcow za same subskrypcję + dodatkowe koszta za wiadomości itp
Po co chłopy sobie to robią będąc w związkach
#gownowpis #logikaniebieskichpaskow
Skąd się biorą tacy ludzie?
Chłop np w związku i wydaje 2000 dolarów na OF, daje swojej kobiecie na urodziny zabawkę i okazuje się, że ta zabawka przyszła jako darmowy prezent do dużego zamówienia dla onlyfansiary xD
Kolejna ponad 5000dolcow za same subskrypcję + dodatkowe koszta za wiadomości itp
Po co chłopy sobie to robią będąc w związkach
#gownowpis #logikaniebieskichpaskow
Po drugie pragnę również przypomnieć, że wystarczy odpalić jakiś gorący temat np. geje albo ludzie z innym pigmentem skóry żeby wykopki znowu masowo brandzlowały się do pisu
Ciarki zażenowania mnie biorą jak w czasie kryzysu na granicy Kaczyński był tutaj porównywany do Sobieskiego jako obrońcy chrześcijaństwa przed islamem
Warto również przypomnieć, że w tym czasie nagle TVP stał się bardzo obiektywnyn i wyważonym i profesjonalnym medium
Chciałbym również dodać, że wystarczyło żeby minister miał podkrążone oczy, żeby uwierzyć że ma kompetencje do zarządzania niedofinansowaną służbą ochrony zdrowia w trakcie pandemii
W związku z niekorzystnymi ostatnio wynikami pisu przewiduję, że tuż przed wyborami pis odpali jakiś gorący temat, a wykopki znowu to łykną. I jeszcze wielu będzie dumnych że zagłosowało na pis który jako jedyny broni katolickich wartości przed gejami a potem kolejne 4 lata z płaczem, bo dlaczego jest tak jak jest... :(
... to pewnie wina głosującej na pis patoli i biorców socjali
#neuropa #takaprawda #przemyslenia #bekazpisu #polityka
@KupaNaStole: Każda partia ma pewnie jakiś postulat, z którym się zgadzam. Co to zmienia? Nie ma żadnej partii, z którą zgadzam się w ~70%.
Nie wiem jakie masz poglądy, ale dla zabawy sobie je założę. Są wybory na prezydenta i w drugiej turze jest Bosak vs Winnicki. Na kogo głosujesz? Tylko nie mów, że
Komentarz usunięty przez moderatora
@maczeta31: ale co dokładnie opozycja ma jeszcze zrobić, prosze o konkrety i pamiętaj że to pis kontroluje prawie wszystkie środki przekazu
@KupaNaStole: Pozwoliłbyś, żeby inni zagłosowali za ciebie? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@KupaNaStole: To ja w parlamentarnych oddam pustą kartę. Podobna manifestacja.
@Walther00: Biedy umysłowej nie definiuje liczba lat na karku, co zresztą dobrze opisał @elf_pszeniczny