Opowiem Wam smutną historie, spytałam na profilu firmy Krystiana powiększającej usta,czy osoby wykonujące zabieg mają wykształcenie medyczne i usunęli mój komentarz. Jak żyć xD #hotelparadise
@karolina-mieszczynska: ja go nie obserwuje ,jedynie gdzieś mignęło mi na insta to z robieniem ust,dlatego tam weszłam . Zmienił sie ,bo to wielki celebryta a teraz będzie może innym gwiazda HP robił usta :p
@LlalalaAnia osoba która zajmuje się powiększaniem ust nie musi mieć wykształcenia medycznego, ale co ciekawe, taka osoba nie może zamówić legalnie środków znieczulających, dlatego na fakturach zawsze są uskuteczniane kombinacje alpejskie w takich przypadkach
@Noiwuj0: Tak,wiem ,że niestety nie musi,chociaż ingeruje w tkanki. Ale u nich nawet nie ma wykształcenia kosmetologa ,a to zwiększa ryzyko zrobienia komuś krzywdy
W Japonii ludzie z tatuażami są wypraszani z restauracji, siłowni i innych miejsc publicznych. Tatuaże nie są tam mile widziane. Dla Japończyków to redflag i powód do traktowania takich ludzi z dystansem.
#hotelparadise
Tak by nie mieli nawet 400 obserwujących xd