Aktywne Wpisy
JohnnyPomielony +246
Kilka młodych p0lskich studentek wpadło na pomysł, by organizować imprezy z serii "afro vibes" czyli w skrócie na parkiecie kilkudziesieciu mokebe z erazmusa + p0lki. Pierwsza taka impreza odbyła się a jakby inaczej w Warszawie. Zrozpaczone młode dziewczyny pisały w komentarzach że też by chciały ja taka imprezę, organizatorka uspokoiła witaminki że dla każdej znajdzie się czarny boleć bo ruszają z tournee po wszystkich większych miastach w PL ( ͡° ͜
KosmicznyPaczek +291
Szukam czegoś smacznego ale trwałego i co się nie kruszy bo np miał korzeń kawowca i do tej pory drzazgi mi wchodzą od dywanu i koca bo ciagle to nosił i memlał. Te rzeczy smakowe gryzie tylko na legowisku więc fajnie by było jakby to było coś suszonego
@daddyissues_: Taką kość z nogi krowy też szybko je?
@daddyissues_: nylabone jest podobno ok, ale możesz też podawać posiłki w kongu/lickimacie.
Z gryzaków zwierzęcych najtrwalsze (z bezpiecznych) są penisy i ścięgna, a tchawica w nadmiarze powoduje sraczkę, bo nie wiem ile planujesz tego podać.
A próbowałaś np. poroża? Bo jak tak szybko wszystko zjada, to może lepiej iść po prostu w gryzaka, bo się nażre potem tych smakołyków xd
@kicipuci: ale chyba nie na gryzienie
A maty i zabawki nauczył się wytrzepywac albo rzucać nimi o podłogę xD
Gryzaki by dostawał 2-3 razy w tygodniu wiec nie wiem czy to jest dużo. Penisy są stosunkowo drogie
@daddyissues_: a w tle kong dla jamnika, masz Ty rozum i godność człowieka? XD Kup mu czarnego XL, uklej porządnie, zamróź lekko i tyle ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@dzieciopiesio: @daddyissues_: poroża nie polecam. Ściera szkliwo jak się za często memła.
ja mam psa, który łbem mi sięga do kolana i ma czarną eLkę XD