Aktywne Wpisy
raul7788 +318
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mam problem z #seks w nowym związku. Jesteśmy razem od 4 miesięcy. Rozmawialiśmy, żeby zacząć już współżycie. Problem jest taki, że jak rozmawiamy, to ona mówi, że ona chce uprawiać seks, ale ja nie inicjuję. Ja z kolei uważam, że po niej nie widać, że w ogóle chce seksu i nic nie inicjuje. Tak jej powiedziałem. W ten sposób tak sobie rozmawiamy, że oboje chcemy, ale nic się nie
Mam problem z #seks w nowym związku. Jesteśmy razem od 4 miesięcy. Rozmawialiśmy, żeby zacząć już współżycie. Problem jest taki, że jak rozmawiamy, to ona mówi, że ona chce uprawiać seks, ale ja nie inicjuję. Ja z kolei uważam, że po niej nie widać, że w ogóle chce seksu i nic nie inicjuje. Tak jej powiedziałem. W ten sposób tak sobie rozmawiamy, że oboje chcemy, ale nic się nie
#kryptowaluty
@Trusky92: praca nie niesie za sobą żadnego produktu czy pożytku, oprócz spekulacji an rynku i ułatwienia niekontrolowanego przepływu pieniędzy (z racji ze tak demonizujesz krypto zakładam że nie masz konta w banku i dostajesz gotówkę)
@Trusky92: pytasz tak, jakby tradycyjny system bankowy był zero energetyczny - te miliony ludzi zatrudnionych w bankach na całym świecie jeździ do pracy nie zużywając żadnej energii, siedzi przy okienkach i za biurkach po ciemku i w ogóle całe wyposażenie banku nie wymaga żadnej energii do wyprodukowania i utrzymania... ale to BTC jest winne globalnym zmianom klimatycznym
Komentarz usunięty przez autora
Za to wystarczy jeden tłit Elona Muska żeby manipulować wartością tej zdecentralizowanej waluty xD
@Trusky92: to nie jest puste. To energie elektryczna ustala wartość BTC. Jak inaczej byś wycenił czy bitcoin jest przeszacowany lub niedoszacowany? POKRYCIE BTC JEST W RACHUNKACH ZA PRĄD, tak w skrócie. Poza tym zamykając tą wartość dziś, możesz ją przesłać w dowolnym miejscu na świecie lub skorzystać za parę lat ot co cała idea Bitcoina.
Komentarz usunięty przez autora
To jest na razie palenie energii na próby wynalezienia czegoś użytecznego w tym krypto xD