Aktywne Wpisy
gejuszmapkt +47
Puszczanin +74
Nie wiem czy zdajecie sobie sprawę, ale ten filmik Konopskiego montuje jakiś tęczowy kukold oskarek XD nie oczekujcie za dużo
#famemma #pandoragate
#famemma #pandoragate
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Stwierdzili, ze po co maja placic landlordowi 1700 pln jak moga wziac kredyt i wybudowac domek taki chyba 100m2 jakos. Kuzyn mial tez dzialke po babci taka wypoczynkowa i ja opierdzielil chyba za 80k z domkiem z pustakow.
Wzieli jakos tego kredytu chyba 400k. A mowilem im, ze teraz sa niepewne czasy, i lepiej placic te 1700 wynajmu niz wpakowac sie w kredyt na ponad 20 lat bo sie przejada i z tej raty 2k z hakiem beda placic ze dwa razy wiecej.
No i ostatnio kuzyn do mnie dzwonil czy bym mu nie pozyczyl 8 tysiecy XD
Powiedzialem mu wprost, mam swoje wydatki i to za duza kwota na pozyczke i z waszym obciazeniem kredytem watpie zebys ja splacil jakos szybko, a 100 czy 200 zl raz w miesiacu to tak srednio mi sie to oplaca, poza tym zbieram na nowe 4 kolka.
Obrazil sie niesamowicie i stwierdzil, ze #!$%@? jestem bo jak to mozna rodzinie nie pomoc. Odparlem na to, ze chcialem pomoc, odciagalem od brania kredytu teraz kiedy % rosnie jak #!$%@? a wyplaty juz nie.
On zarabia 4k, jego dupa 3k ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#bekazpodludzi #niewiemjaktootagowac