Aktywne Wpisy
Bodzias1844 +410
XD
#rutkowski
#rutkowski
przecietny_facet +45
Pokłóciłem się dziś ze swoim #rozowypasek bo nie miała ochoty na sex. Wyjąłem koszulę z szafy i zacząłem ją prasować. Na pytanie po co prasuję koszulę odpowiedziałem że idę do klubu. Ona na to "a co jest w klubie?". Odpowiedziałem że studentki. #!$%@?ła się, sięgnęła do lodówki po śmietanę i wylała mi na koszulę xD coś czuję że jednak bedo dzisiaj seksy #zwiazki #rozowepaski #logikarozowychpaskow
✅ Lenglet ma oferty z Premier League O jego powrocie myśli Sevilla | blaugrana.pl
✅ Xavi Hernandez nie chce pozwolić na odejście Frenkiego de Jonga: "Jest nietykalny”. Takie informacje przekazał Fabrizio Romano | meczyki.pl
✅ Ara: Nowy system premii dla piłkarzy Barcelony Mateu Alemany wprowadził zmiany po okresie rządów Bartomeu, ale nie obejmują one kapitanów zespołu | fcbarca.com
✅ Media: Abde Ezzalzouli rozpocznie presezon z pierwszym zespołem Zdaniem Sportu Marokańczyk współpracuje z Jorge Mendesem | fcbarca.com
✅ Sport: Ansu Fati może zostać „9” Barcelony w przypadku fiaska transferu Lewandowskiego Klub widzi w 19-latku potencjał do gry na środku ataku | fcbarca.com
✅ Sport: Ludovic Giuly może poprowadzić Barçę B Francuz jest jednym z nielicznych kandydatów, co do których panuje zgoda wśród wszystkich osób decyzyjnych w Barcelonie | fcbarca.com
Linki do pełnych treści powyższych oraz wielu innych newsów znajdziesz w aplikacji mobilnej Follow Your Club, dostępnej w Google Play. Więcej informacji na stronie aplikacji.
------------------
Jakiś czas stworzyłem stworzyłem aplikację mobilną do śledzenia newsów sportowych o wybranych klubach piłkarskich. Pisałem o tym tutaj. Korzystając z tego, że mam do dyspozycji bazę newsów, postanowiłem regularnie się nią dzielić.
Zachęcam do śledzenia aplikacji w profilu fejsbukowym lub twitterowym
#fcbarcelona #pilkanozna