Aktywne Wpisy
chrzano +317
Nie spodziewałem się tak ciepłego przyjęcia mojego poprzedniego posta o 4 rocznicy w pracy. ᶘᵒᴥᵒᶅ
Z ostatniej wizyty w Monachium przytargałem kilka suwenirów — przypinki JetBrains, Kotlin i IntelliJ IDEA.
Zróbmy #rozdajo
- jeden secik (trzy piny) wśród komentujących
- jeden secik wśród plusujących
Napiszcie czy i dlaczego korzystacie (albo nie, bo to nie przymus) z narzędzi od JetBrains.
Może czegoś im brakuje czego potrzebujecie? Postaram się odnieść
Z ostatniej wizyty w Monachium przytargałem kilka suwenirów — przypinki JetBrains, Kotlin i IntelliJ IDEA.
Zróbmy #rozdajo
- jeden secik (trzy piny) wśród komentujących
- jeden secik wśród plusujących
Napiszcie czy i dlaczego korzystacie (albo nie, bo to nie przymus) z narzędzi od JetBrains.
Może czegoś im brakuje czego potrzebujecie? Postaram się odnieść
Kaneczai +1
Hej, jako iż prowadzę wypożyczalnie samochodów chciałbym rozszerzyć zakres usług i zaoferować coś typowo jako auto do ślubu. Przychodzę do Was z pytaniem, jakie auto wybralibyście?
#samochody #motoryzacja #slub
#samochody #motoryzacja #slub
Jakim autem chciałbyś jechać do ślubu?
- Ford Mustang VI gen 21.2% (125)
- Chrysler 300c 16.8% (99)
- Jaguar XF/XE 32.8% (193)
- Inne(napisz w komentarzu) 29.2% (172)
Jeszcze mi się ręce trzęsą. Nie zliczę podejść.... 2-3 wieczory siadałem i próbowałem.
Finalny przepis na mój sukces - w jednej ręce Miecz Zszywańca, w drugiej ostrza Radhana. Obie brońki ulepszone na maxa. W lewej ręce również tarcza, na którą szybko przełączałem się, by przyjąć cały młynek ostrzami. Atakowanie wyłącznie przez łupnięcie z wyskoku z wyczuciem aby trafiać nie tyle w nią, co tylko delikatnie musnąć, by potem szybko uniknąć jej szybkich ataków.
Pierwsza faza rozpykana z użyciem jednego estusa (choć zdarzało się, że i tak kończyła się dla mnie po kilku sekundach).
Druga faza - wypuszczam mimika, klepiemy, nie patrzę na jej pasek zdrowia, jeden stagger, siadł. Spamujemy z mimikiem atakami (on robi dobrą robotę atakiem specjalnym ostrzy Radhana, przerywając jej animacje ataku). Nagle drugi stagger - siada. Zostaje dziwce centymetr zdrowia. Podpalam się - teraz albo nigdy - skok, uderzenie, koniec.....
Wiem, że również w drugiej fazie dałoby radę zrobić to bez mimika, ale jaki Boss, takie metody :)
"Piękna" walka, #!$%@? satysfakcja.
#eldenring
Jaki masz lvl? Ja trochę przesadziłem z grindem i zwiedzaniem xD
Z summonów podobno tiche robi ją jak chce, przynajmniej te kilka patchy temu. Nie wiem jak jest teraz.